Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKRECONAA KORKA

facet mnie chyba nie kocha???!!!??? co myslicie???

Polecane posty

Gość ZAKRECONAA KORKA

jestem z facetem juz jakies 5 lat, tak 3 lata juz powaznie bez przerw bez jaj tylko ja i on. mieszkalismy razem przez rok sami. od roku znow mieszkay osobno ale z przyczyn niezaleznych od nas ostatnio weszlismy na powazny temat, mieszkanie nowe, czy robienie gory u rodziców, chciałam znac jego zdanie co on wogole mysli a on mi mowi ze jest dobrze tak jak jest i on narazie nie robi sobie zadnych planów ZE CO PRAWDA TERAZ MNIE KOCHA ALE NIE WIE CO BEDZIE POTEM , I CZY BEDZIEY RAZEM BO TO ROZNIE BYWA PRZECIEZ JAK SIE KOGOS KOCHA TO SIE NIE MYSLI O TYM ZE SIE KIEDYS POPSUJE I ZE SIE ROZSTAIECIE PRAWDA???

Tak masz racje. Związek to ryzyko. Trzeba ryzykować, bo inaczej taki związek nie mialby sensu. Moze ten twoj juz sie znudzil? moze chce skosztowac innego zycia? bez Ciebie? Po ile macie lat?

Gość samosia boya
moj mi tak mowil i mnei zostawil w najmniej spodziewanym momencie. :( porozmawiaj z nim szczerze. ja nie mialam okazji. bo mnie rzucil jak bylam nie przy nim, a tak mnie niszczuyl ze nie mialam sily sie spotkac z nim, ale teraz powoli staje na nogach i mam zamiar odwiedzic go i pogadac

Gość efaef
Jak dla mnie to jest duze prawdopodobienstwo ze cie nie kocha.

Gość samosia boya
moj mowil tak samo, czsaem mnei niepokoilo, nie rozmaiwal na zywo, ale przez telefon albo gg i sie klocil o byle co ://///// "nie wiem co bedzie dalej" porozmawiaj z nim szczerze ja bym chciaala cofnac czas , ale za bardzo kochalam a on to za bardzo ukrywal ze cos nie tak :(

Gość ZAKRECONAA KORKA
TO PO CO MI MOWI ZE MNIE KOCHA????

Gość efaef
Moze poprostu klamie. Malo to klamcow na tym swiecie ? czasami najprostrze wyjasnienia sa prawdziwe. Ale glowy nie daje zeby nei bylo pozniej na mnie.

bo facet nie powie ci wprostu ze mu juz nie zalezy, bo sie boi ze zaczniesz płakac i krzyczec... takie to są tchórze, a skoro wątpi w waszą przyszłośc tzn ze nie zależy mu, facet któremu zależy pragnie zeby kobieta o tym wiedziała i żeby żaden inny nie zgarnął mu jej sprzed nosa :)

Gość ZAKRECONAA KORKA
DZIWNE JEST TO TYMBARDZIEJ BO WIEM ZE JAK MU PRZETAŁO ZALEZEC NA JEGO BYŁEJ DZIEWCZYNIE TO POPROSTU JA OLEWAŁ I MOWIŁ ZE NIE CHC Z NI BYC, ZE JEDZIE NA BAETY I ZE NIE CHCE ZEBY ONA TEZ JECHAŁA A MY SIE WIDUJEMY CODZIENNIE ON O MNIE DBA I JEST CZUŁY.....

Gość ZAKRECONAA KORKA
I JEST ZAZDROSNY O MNIE :-\

Gość efaef
Moze boi sie ze bedzie sam i jest z toba bo narazie nikogo innego nie ma na oku.

ale jak sie kogos kocha to sie dazy do wspolnego zycia, wspolnego mieszkania a nie mowi - sorry ale nie chce z Toba mieszkac bo za miesiac moge juz miec inna... bo tak to niestety wyglada. Z 2 strony - moze mu dobrze tak jak jest? moze zle sie czuł kiedy z Toba mieszkał? moze woli mieszkac sam? bawic sie, nie miec dziewczyny nad głowa?

Gość samosia boya
u mnie tez tak bylo i mnei zostawil, zawsze mowil ze kocha ze jest wierny do konca naszych wspolnych chwil

Gość samosia boya
tak tez moze byc jak pisze zlooo jak z moim mieszkalam i wiem gdybym ynajela pokoj w okolicy bylibysmy razem a troche bylismy w domu 24 na dobe 7 dni bo nie pracowalismy, i bylam nad jego glowa. ale zamierzam sama sobie wszystko zalatwic i sie spotkac z nim, moze zateskni wtedy

BIORE POD UWAGE TO ZE MOZE POPROSTU JEST MU DOBRZE BO WSZYSTKIE WYDATKI NA DOM JEDZENIE GO NIE INTERESUJA - WSZYSTKO OPŁACAJA JEGO RODZICE TO CO ZARABI JEST TYLKO DLA NIEGO, I NA IMPREZY MIESZKALISMY RAZEM ROK CZASU I ANI RAZU SIE NIE POKŁUCILISMY MIESZKAŁO NAM SIE DOBRZE, ALE NIE BYŁO TYLE KASY NA IMPREZY CO TERAZ A NIE MA JAKOS SZCZEGOLNIE LUZU Z TEGO WZGLEDU ZE MIESZKAMY OSOBNO BO I TAK WIDUJEMY SIE CODZIENNIE

Gość Curculione
Opowiem o sobie, chociaż sytuacja odwrotna. Facet ciągle powtarzał, że mnie kocha. Nie miałam wyboru-musiałam mówić to samo, właściwie prawie to czułam. On się strasznie starał, pielęgnował nasz związek, ja też próbowałam mu dorównać, dbałam o niego, chciałam żeby było dobrze. I było dobrze, prawdziwe fajerwerki. W końcu zdałam sobie sprawę, że on przytłacza mnie swoją miłością, zaczyna planować wspólne życie. Odeszłam.

aha czyli imprezy sa ważniejsze od Ciebie? od zycia obok ukochanej osoby? Wydaje mi sie ze jak sie ludzie kochaja to chca byc razem, jak najczesciej i nie chodzi tu o codzienne spotkania a o budzienie sie i zasypianie przy ukochaje osobie, o wspolne obiady i kolacje we wspolnym gniazdku. Powiedz mi ile macie lat? bo jesli koles ma mniej niz 25 lat to mu sie nie dziwie...

ON MA 26 LAT , JA TYLKO 21 Curculione - NO WŁASNIE BOJE SIE ZE GO PRZESTRASZYŁAM SWOIM GADANIEM, ALE WYTŁUMCZYŁAM MU ZE TAK NAPRAWDE NIE CHODZI MI O TO ZEBY SIE DZIS HAJTAC TYLKO O JAKIEKOLWIEK PLANY NA PRZYSZŁOSC

Gość Curculione
ZAKRECONA KORKA postaraj się przez jakiś czas nie mówić kocham, nic nie planować, przynajmniej zorientujesz się jaka jest sytuacja;)

Gość to spytaj się go co znaczy
kiedy mówi że cię kocha. Co przez to ma na myśli, co chce wyrazić. Bo 'kocham cię' to coś zdecydowanie innego niż 'nawet mi teraz z tobą dobrze'

Gość Curculione
Może jednak rozwiąże? Może nadejdzie czas, że on się zdeklaruje bądź nie. Które z was inicjuje codzienne spotkania? Które bardziej dba? Kto mówi pierwszy "kocham"?

to spytaj się go co znaczy - MYSLE ZE DLA CŁOPAKA PYTANIE " CO ZNACZA DLA NIEGO SŁOWA KOCHAM CIE " TO JUZ JEST ZA DUZO I ZA TRUDNE MYSLE DLA KARZDEGO FACETA A OPROCZ TEGO ZE MOWI ZE MNIE KOCHA MOWI TEZ ZE JEST MU ZE MNA DOBRZE " OSTATNIO POWIEDZIAŁ TYLKO ZE NIE WIE CZY TAK BEDZIE ZAWSZE"

Gość Curculione
on się chyba waha i nie wie sam czego chce :/

Gość Curculione
ZAKRECONAA KORKA w takim razie pora przestać, bo tylko wam zaszkodzisz (wiem, że będzie ciężko) Nawet najlepsze, najsmaczniejsze czekoladki można kiedyś zwymiotować

Gość Curculione
w każdym związku jednej osobie zależy bardziej. Kiedy się kocha chce się dać jak najwięcej, tylko nikt nie bierze pod uwagę, że z nadmiaru miłości drugiej osobie może się zrobić niedobrze. Takie przeczekanie może wyjść tylko na dobre i to pod warunkiem, że zaczniesz od siebie. Jeśli on będzie mówił, że nie chce z tobą być, bo już go chyba mniej kochasz, to oczywiste będzie, że to tylko wymówka

Gość Curculione
nie zaszkodzi więc spróbować nawet jeśli ma boleć chociaż jesteśmy tylko ludźmi i uwielbiamy sobie przedłużać mękę