Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeee....

bol brzucha

Polecane posty

Gość eeeeee....

i to okropny bol czasami i jest to codziennie a jestem w 23tyg ciazy... czu to normalne??

Gość Izka89
nie za bardzo ormalne pownas pojsc do gina

Gość eeeeee....
no wlasnie mu to gadalam a on dal mi nospe rozkurczowa i na tym sie to skonczylo a jak przypomnialam to nic nie powiedzial

Gość Izka89
to jedz do szpitala np o 21 i powiedz ze cie strasznie boli ze bylas u lekara a on dal ci nospe i olal sprawe. bo moga byc z tego klopoty! zostawia cie najwyzej a patologi. warzne zeby dzidzius byl zdrowy..

Gość Izka89
chodzi o to zebys do szpitala jechala jak juz zadna przychodnia nie fukcjonowala...albo konsultacja u innego lekaza..i zmnien go najlepiej bo przez idiote dziecko stracisz...

jaki to bol,,taki ze zginasz sie i oddychac nie mozesz,, masz przy tym plamienia i jakby parcie na pecherz??? a gin. na wizycie gdzie mu powiedzialas pewnie badal szyjke,, pewnei zobaczyl ze sie tam nic nie dzieje i pewnie dlatego kazal brac nospe, mne tak bolalo do 4 miesiaca, jakies tam twardnienie brzucha mialam tyle ze ja plamilam wec 3 dni na patolog polezalam i siup do domciu,,a co czytalam to sa tu dziewczyny ktore tez odczuwaly bol jak przed miesiaczka do 4 miesiaca,,,moze cos takiego masz?

wlasnie takie pobolewnaie do 4 mesiaca , jak na okres wiele dziewczyn mialo, nic sie tam nie dzialo wiec nospa, bo coz poradzic chyba ze luteine lekarze jeszcze przepsiuja ale to jak juz pisalam, jesli widac jakies rozwarcie, plamienia, czuc parcie..najlepiej zasiegnac opini innego lekarzaaa

Gość eeeeee....
badal mi szyjke no i tak jak pisalas wyszlo ze przepisal mi nospe, boli mni ejak leze siedze czy sie zginam bardziej, a bol hmmm...jakby to opisac klucie, albo jakies takie promieniowanie i to przez cala ciaze mam bez plamien