Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza098

urlop wychowawczy .....?

Polecane posty

Gość tajemnicza098

witam moze ktos jest na urlopie wychowaczym mam pytanie odnosnie mozna isc chyba do szkoly zasilku wychowawczego nie dostane bo przez meza zarobki nam przekracza i pomyslalam iż moglabym isc do szkoly i dostawac rente po zmarlym ojcu bo mam nie ukonczone jeszcze 25 lat

Gość Izka89
urlop wychowawczy jest w celu sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem. nie mozesz go zostawiac w zlobku ani w przedszkolu. jak pracodawca sie zjarzy ze nie jestes z dzieckiem w domu o moze ci ten urlop zabrac z tego co wiem...moze wpisz w wyszukiwarce "prawa na urlopie wychowawczym" powinnas znalezc jakies przepisy...

Gość tajemnicza098
no wlasnie gdzies na to natrafilam stad mój pomysł

Gość reaktyationsen
A kiedy konczyc 25 lat.Bo ja w tym roku w listopadzie koncze 25 lat i mam rente po mamie.Ale teraz niedawno skonczylam szkole.I mylalam zeby isc dalej jakis nowy kierunek i dalej bym dostawala rente jeszcze przez 3 miesiace.

Gość tajemnicza098
ja za rok dopiero jesli jeszzce nie skonczylas najprawdopodobniej mozesz isc na rok i beda ci za caly placic bo zaczelas szkole nie majac skonczonych lat ja np moglabym zaczac 2 letnia szkole i majac ja w ciagu beda mi placic do jej skonczenia mimo iz minie mi 25 lat jednak nie dluzej niz rok jak dobrze pamietam

Gość tajemnicza098
up