Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia666

CIEŻKI PROBLEM OSOBISTY

Polecane posty

Nie mam z kim sie tym podzielić ..a przeżywam to wszystko i bardzo zle mi z tym od pewnego czasu..Otóż mój facet wyjechal pracować za granice do Danii.Kontaktuje sie z nim tylko przez internet tj przez poczte email td,dzwonimy do siebie .Jednak ostatnio odkryłam ze ma kogoś na jednym z portali społecznościowych duńskich...(On ma tam swój profil ). jestem zrozpaczona bo widze że on tam znalazł nową kobiete!! Chcę ich ze sobą skłócić,niesety jest problem bo ja nie znam duńskiego! Korzystałam juz z translatora i tłumacza ale nie wszystko da sie przetworzyć tak jak należy ..JEŻELI KTOS Z WAS POTRAFI PISAĆ I TŁUMACZYĆ NIEKTÓRE WYRAŻENIA W JĘZYKU DUŃSKIM TO PROSZĘ SIĘ ODEZWAC DO MNIE NA GG :795595 ..Ja z tą wredną dunska suką musze porozmawiać! Chciałam zapisać się na naukę tego języka ale nigdzie nie mogę znalezć żadnych ofert,chyba w Polsce jest on jednak b mało znanym jezykiem obcym ,wszedzie niemiecki i angielski,jedynie jeszcze mi pozostaje ten internet i translator ktory poprawnie nie tłumaczy ;(;( TAK WIEC PRZYPOMINAM JEZELI JEST TU NA FORUM OSOBA KTÓRA POPRAWNIE UMIE PISAC I TŁUMACZYC Z DUNSKIEGO NA POLSKI NIECH SIE DO MNIE ODEZWIE NA GG..to tylko kilka zdan potrzebuje zrozumieć. MAM DOŚĆ -nIE MOGE PATRZEC na to jak ze sobą romansują juz chyba od 3 MIESIĘCY! CZUJĘ SIĘ TAK PODLE WYKORZYSTANA !..pojechać tam nie moge bo nie znam adresu (mój ukochany pracuje w Ribe) ;(SERCE MNIE ŚCISKA GDY WIDZE ICH NA TYM PORTALU DUŃSKIM JAK PISZĄ DO SIEBIE :jeg elsker dig przykladowe -kocham cie itpd...NIE WIEM CO MAM ROBIĆ.. wogóle zauważyłam jednoczesnie że jak ona loguje sie na profil duński to on momentalnie wychodzi z GG i robi się niedostepny ..Co za podły zdrajca..a ja go kocham.

Jesteż przewrażliwiona. Dodał do znajomowych jakąś Panią (może koleżankę z pracy ?), a ty już myślisz że cię zdradza. Jeżeli rzeczywiście ze sobą romansują, to nie skłócisz ich. Jeżeli on woli tę Duńkę, to ułoży sobie życie razem z nią.

Ostatnio założyłam jej profil w Nasza klasa i przeniosłam jej zdjęcia z jej duńskiej strony Arto.Mój facet ma tu swoje własne konto a ja zamierzam zajrzeć z tego "specjalnego" profilu ,przerobic jej fotki i CHCĘ UKAZAĆ JĄ W ZŁYM ŚWIETLE PRZED JEGO ZNAJOMYMI.Tak że jak przyjadą razem to żeby jej nie akceptowali..Czy uważacie to za dobry pomysł..? Ja go tak strasznie kocham i nie moge na nich patrzeć jak wiem że są razem strasznie mnie to dręczy... :(:(

Jesteś dziecinna. Nie można kogoś uszczęśliwić na siłę (tu: twojego faceta) i nie wolno nikogo pomawiać/obrażać (tu: tę Duńkę). Weź się w garść i zachowuj jak dama. Jeżeli on chce być z tobą, to będzie z tobą (jeśli ty też tego chcesz). Jeżeli on nie chce być z tobą, to nie powinno cię obchodzić z kim będzie...

a kopnij go w dupe,dobrze Ci radze ,drugi marcinkiewicz;-).Swiat niekiedy oglupia niektorych i to bardzo !!!

Przedmowca ma racje-na sile go nie zatrzymasz .Wychodzi teraz naprawde co do Ciebie czuł .Pusć go w maliny i przestan sobie zakrzatać nim głowe !!!

Nie rozumiem coś się jej czepiła? Ona pewnie ma o Tobie takie samo pojęcie jak ty o niej zanim znalazłaś profil :o To on świadomie trzyma sobie 2 kobiety (o ile tylko tyle :D), ale to ona jest winna i zła? Przecież to się kupy nie trzyma :o No i jak można być chcieć z kimś takim jak on?

Gość na orendż tudej.
eeehh..słabe tu te tematy.jak twój księciunio woli Dunkę,to nie gada z nią po duńsku,tylko po angielsku,więc ty też spróbuj,wszak angielski jest bardzo popularny gdzieś ostatnio się dowiedziałam...

Gość na orendż tudej.
w ogóle nie chciało mi się czytać twoich przepełnionych rozpaczą wypocin,ale jakim cudem masz chłopaka i nie znasz adresu jego pobytu?! paranoja jakaś.:O ale baby sOM gópie :(