Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia666

CIEŻKI PROBLEM OSOBISTY JESTEM ZAŁAMANA..

Polecane posty

Nie mam z kim sie tym podzielić ..a przeżywam to wszystko i bardzo zle mi z tym od pewnego czasu..Otóż mój facet wyjechal pracować za granice do Danii.Kontaktuje sie z nim tylko przez internet tj przez poczte email td,dzwonimy do siebie .Jednak ostatnio odkryłam ze ma kogoś na jednym z portali społecznościowych duńskich...(On ma tam swój profil ). jestem zrozpaczona bo widze że on tam znalazł nową kobiete!! Chcę ich ze sobą skłócić,niesety jest problem bo ja nie znam duńskiego! Korzystałam juz z translatora i tłumacza ale nie wszystko da sie przetworzyć tak jak należy ..JEŻELI KTOS Z WAS POTRAFI PISAĆ I TŁUMACZYĆ NIEKTÓRE WYRAŻENIA W JĘZYKU DUŃSKIM TO PROSZĘ SIĘ ODEZWAC DO MNIE NA GG :795595 ..Ja z tą wredną dunska suką musze porozmawiać! Chciałam zapisać się na naukę tego języka ale nigdzie nie mogę znalezć żadnych ofert,chyba w Polsce jest on jednak b mało znanym jezykiem obcym ,wszedzie niemiecki i angielski,jedynie jeszcze mi pozostaje ten internet i translator ktory poprawnie nie tłumaczy ;(;( TAK WIEC PRZYPOMINAM JEZELI JEST TU NA FORUM OSOBA KTÓRA POPRAWNIE UMIE PISAC I TŁUMACZYC Z DUNSKIEGO NA POLSKI NIECH SIE DO MNIE ODEZWIE NA GG..to tylko kilka zdan potrzebuje zrozumieć. MAM DOŚĆ -nIE MOGE PATRZEC na to jak ze sobą romansują juz chyba od 3 MIESIĘCY! CZUJĘ SIĘ TAK PODLE WYKORZYSTANA !..pojechać tam nie moge bo nie znam adresu (mój ukochany pracuje w Ribe) ;(SERCE MNIE ŚCISKA GDY WIDZE ICH NA TYM PORTALU DUŃSKIM JAK PISZĄ DO SIEBIE :jeg elsker dig przykladowe -kocham cie itpd...NIE WIEM CO MAM ROBIĆ.. wogóle zauważyłam jednoczesnie że jak ona loguje sie na profil duński to on momentalnie wychodzi z GG i robi się niedostepny ..Co za podły zdrajca..a ja go kocham.

Gość bądź tym pierwszym
kochana... daruj sobie takiego gościa i miej klasę

Gość 00000000
wymyśl cos lepszego ok.

przeciez, ona moze naeet nie wiedziec o twoim isteniu! Wiem, ze ciężko przyjąc to do wiadomosci, ale tak naprawde to ten facet jest skonczonym ch****

Ostatnio założyłam jej profil w Nasza klasa i przeniosłam jej zdjęcia z jej duńskiego profilu Arto.Mój facet ma tu swoje własne konto a ja zamierzam wejść z tego \"specjalnego\" profilu ,przerobic jej fotki i CHCĘ UKAZAĆ JĄ W ZŁYM ŚWIETLE PRZED JEGO ZNAJOMYMI.Tak że jak przyjadą razem to żeby jej nie akceptowali..Czy uważacie to za dobry pomysł..? :( Ja go tak strasznie kocham i nie moge na nich patrzeć jak wiem że są razem strasznie mnie to dręczy...:(:(

Gość leniwe babsko
Ty jesteś zdrowo walnięta Monia!

Gość Czy jestescie na tyle durni
zeby nie widziec, ze ten temat to głupia prowokacja? litości...

Widze jaka wielka znieczulica panuje wśród ludzi..jak możesz tak pisać że ten temat to czysta prowokacja??! to jest wstętne z twjej strony i wielce bezsensowne! Miałabym tracić swój czas na wypisywanie jakichś bzdur tylko po to żeby zrobic wrazenie na ludziach?? MOŻE TY LUBISZ SIE W TO BAWIĆ ALE NIE JA..JA CHCIAŁAM ŻEBY MI KTOS DORADZIŁ CO MAM ROBIĆ... JAKBYS BYŁ/A NA MOIM MIEJSCU TO BYS ZAPEWNE WIEDZIAŁ/A JAK SIE CZUJE ZDRADZONA OSOBA !

Gość wyjdź z domu
Ja ci doradzę - ODPUŚĆ i poszukaj sobie innego faceta. Twoje plany skłocania, szkalowania są na poziomie piaskownicy. Albo raczej gruntu.

Gość a po angielsku
a po angielsku nie mozesz?:P

Po angielsku już pisałam ale wiesz to nie wszyscy rozumieją ten język szczególnie Ona..Głupia jest. oni tam wszyscy tylko po duńsku sie porozumiewają ..taki serwis:(