Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooooonnnhhhg

pytanie do 16 latek?

Polecane posty

Gość nooooonnnhhhg

Czy matka rozmawiala z wami o zabezpieczeniach? Bo obawiam sie ze moja corka moze zajsc bierzecie juz pigulki czy uzywacie prezerwatywy?

Gość Afraa
Albo jestem dewotka, albo Twoja córcia puszczalską... ;D

Gość bjjgjfgjfjg
ja wiem? Ja narazie ejstem dziewica wole nei wspolzyc obawiam sie ale mysle o pigulkach nie wiem ktore najlepsze

Gość 18-stka...XYZ
ja mam 18 i an początku bałam się na samych tabletkach że wpadnę, więc oprócz tabletek używaliśmy jeszcze prezerwatywy ale teraz wiem że nie było czego się bać:) jak bierze się regularnie tabletki to praktycznie nie ma szans żeby zajść w ciążę...

Gość nooooonnnhhhg
ja nie ejstem dewotka a corka to najlepszauczenica w klasie ale przeciez interesuja sie facetami napewno z nikim nie spala ale sie zaczynma obawiac ja sama mialma 18 stke

Gość nooooonnnhhhg
a jakie pigulki bierzesz?

Gość nooooonnnhhhg
a wasi rodzice z wami o tym rozmawiali? Jak to wygladalo? Pytam bo u mnie w domu nikt ze mna nie gadal a azudawac ze nie ma tematu to nie mozna

Gość asdfghjklmn
pigulki maja lepszy wskaznik pearla. dla kazdego inne sa dobre. ja po wielu probach zostalam przy yasminelle. najlepiej reaguje. ale chyba corka moze sama zdecydowac jaka antykoncepcje wybierze. ty jej tylko powiedz zeby jakas wybrala i pokaz najskuteczniejsze.

Gość Afraa
Ja też mam 16 lat i też jestem dobra uczennicą ;D przy czym jedna róznica: nie mam zamiaru stracic dziewictwa w wieku 16 lat..

Gość nooooonnnhhhg
ja w jej wieku bylam puszczalska i nie wiem czy ona tez jest rodzice ze mna o tym nie rozmawiali i nie wiem jak jej powiedziec, ze chce o tym z nia porozmawiac

Gość 18-stka...XYZ
ja biorę novynette. Są one podobno dobre dla młodych dziewczyn bo zawierają mniejszą ilość hormonów niż inne. Moja matka ze mną nie rozmawiała na te tematy sama wiem że muszę się zabezpieczać chociaż w wieku 16 lat to jeszcze nawet nie miałam chłopaka nie mówiąc o seksie...

Gość asdfghjklmn
ze mna nie musieli rozmawiac specjalnie. po prostu seks, ciaza i antykoncepcja to byl normalny temat dyskusji. jak przeczytalismy artykol o aborcji, nastoletnich ciazach itp to po prostu wyrazalismy swoje zdanie, wymienialismy poglady itp. nie byl to temat tabu. a jak chcialam pojsc do ginekologa to poprosilam mame zeby mi jakiegos polecila.

Gość nooooonnnhhhg
o w doooope! ale wy dzieciuchy śmierdziuchy jesteście doswiadczeni! az mi sie mokro zrobilo...mmmm ladaco ]:D