Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31LAT

Czy powinnam miec dziecko?

Polecane posty

Gość 31LAT

Zastanawiam sie czy moze juz sobie darowac to dziecko jestem juz przeciez po 30 stce inne w moim wieku maja odchowane a ja..Na dodatek chyba z 6 lat jak biore tabletki Diane35 przez rok bralam tez Androcur w zwiazku z zaburzeniami hormonalnymi slyszlam tez opinie ze po takich kuracjach dzieci rodza sie chore...W sumie nieczego mi w zyciu nie brakuje a juz na pewno problemow w postaci chorego dziecka..nie wiem co robic..

Gość Elwiszyje
wyszalałaś się już i masz teraz dylemat ?

Gość leniwe babsko
daj spokój! dzieci są głośne i śmierdzą

Gość 31LAT
Powiedzmy zreszta uwazam ze dziewczyny 20 letnie nie sa dobrymi matkami bo z jednej strony chca nimi byc z drugiej im zal ze nie moga szalec a jak szaleja to zaniedbuja dziecko...wiek 30 lat to chyba idealny na zostanie matka tylko ze ja mam problem z ta kuracja hormonalna ktora przeszlam nie wiem czy dziecko urodzi sie zdrowe..czy warto podjac ryzyko..

Gość leniwe babsko
no pewno - lepiej do wróżki za 100, tu przynajmniej darmowe porady są

Gość Elwiszyje
a Diane35 to w jakim celu brałaś przez 6 lat, czy z powodu przeziębienia ?

Gość jesli to cie uszczesliwi.
Dziecko to najwieksza bezwarunkowa milosc. a jesli chodzi o jego zdrowie to powinnas porozmawiac z dobrym ginekologiem i sprawa sie wyjasni

Gość kto ci naopowiadał bzdur
że po tlabletkach anty dzeci sie rodzą chore????????????? kretynizm roku.... albo chcesz mieć dziecko albo nei chcesz - sprawa jest prosta

Nikt za Ciebie decyzji nie podejmie, zwlaszcza ludzie z cafe. Uwazam ze powinnas isc do jakiegos ginekologa i zapytac sie jakie sa szanse ze Twoje dziecko urodzi sie chore. Wydaje mi sie ze wcale nie sa duze:) Ja mam dopiero 19 lat i absolutnie nie mysle o dziecku, wiem ze nie bylabym dobra matka, bo to jeszcze nie czas na dzieci. Jednak w Twoim wieku wydaje mi sie ze chcialabym miec dziecko. Teraz moze Ci sie wydawac ze dziecko to tylko dodatkowe problemy jednak za kilka lat (gdy juz bedzie za pozno na ciaze) mozesz zalowac swojej decyzji. Pozdrawiam i wierze mocno ze podejmiesz wlasciwa decyzje:)

Gość nie sugeruj się
Nie sugeruj się tymi wrednymi wypowiedziami odstaw leki na ok rok i potem do dzieła teraz bardzo dużo kobiet ma dzieci po 30-tce

Gość hills
jestem juz przeciez po 30 stce inne w moim wieku maja odchowane a ja Kto? chyba laski po zawodowce albo z wpadki. 31 lat to jak najbardziej normalny wiek na 1 ciaze:O

Gość 31LAT
Nie wiem czy wiesz ze diane35 to tabletka nie tylko antykoncepcyjna ale takze lek na zaburzenia zwiazane z wysokim testosteronem wiec nie bralam ich dla kaprysu tylko ze wzgledow zdrowotnych

Gość nie sugeruj się
ale nie tłumacz sie takim złośliwcom wiele dziewczyn bierze takie leki, z różnych powodów.Moja kuzynka brała leki 8 lat, odstawiła a pomiesiacu zaszła w ciąże i jej synek ma już 2 lata i jest zdrowy jak ryba.

Gość kasia24*
ja mam 27 lat i podobny dylemat, n ie mogę znalezć pracy wiec sie zastanawiam czy nie letpiej urodzić a potem zając sie praca. Ale ja tak chce do ludzi!!!!!!!. nie powiem wyszalałam sie już, ale boje sie ze za pare lat będzie za pozno bo choruje na endo