Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlop

Problem z dziewczyną, koszmarne nieporozumienie....

Polecane posty

Autorze... szkoda mi Ciebie, że masz dziewoję szantażystkę. Zerwać, bo nie \'wymyśliłeś\' jej rozrywek i w ramach rekompensaty kupić kieckę. I żal mi Twojej głupoty, że na to pozwalasz. Ludzie dojrzeć do związku, a nie takie szopki. Rodzice są od kupowania ubrań. Mniemam, że płacisz za nią na każdym kroku i te wakacje to też z Twojej kieszeni miały być haha :O Uciekaj, gdzie pieprz rośnie!

Gość buehegehehe
świetne rady-upijać dziecko 16-letnie piwem i szampanem.

Gość chlop
Witam dziś ! No i po sprawie, moje słonce zawolalo mnie dzisiaj pod jakims tam pretekstem i powiedzialo ze juz sobie wszytko przemyslalo i ze mnie kocha. Nicolka miala racje: chyba okres tak zadzialal na nią ;) pozdrawiam

Gość weronisiax
Nie przeczytalam ostatniego twjego "wpisu"..ale jak dla mnie masakra przeciez to jest nie smaczne ty 22 a laska 16-to jeszcze dziecko przeciez:(..........

Gość weronisiax
Do tego takie glupie DZIECINNE-rzeczy robicie-glupie zarty o ile to zartem jakimkolwiek nazwac mozna...znajdz sobie panne 18-20 lat a tamtej nie psuj dziecinstwa:(

Gość Przeczytalem i...
moim zdaniem powinienes olac ta smarkule :) to nie kobieta tylko ZUO :D znajdziesz inna i lepsza, a poki co to sie "rozerwij" i zapomnij o tej rozpieszczonej laleczce... :)

Gość ola..
hulajnozka to mnie rozwala swoimi wpisami na cafe chce uchodzic za tak straszne rezolutna, niezalezna od faceta kobiete :D wszystko ok ale daj na luz i nie przesadzaj :p

ola... wzruszyło mnie, że ktoś czyta mnie uważnie ;) Choć w diagnozie się pomyliłaś, nie wyobrażam sobie świata bez mężczyzn :P Pozdrawiam! A Autor widzę, nie zmądrzał :P Ale skoro jest szczęśliwy... Ciekawe, jakie te plany na wakacje zaoferował swojej księżniczce :D