Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej22

Czy 22 lata to właściwy wiek na pierwszą Dziewczynę ?

Polecane posty

Gość Maciej22

:)

Gość Ole sa naj
no raczej

Gość Maciej22
Jakoś generalnie nie odczuwam potrzeby, aby się z kimś spotykać, po wielu premyśleniach doszedłem do wniosku, że bardziej brakuje mi przyjaciół... których nigdy nie miałem :)

Gość mysle ze powinienes
jeszcze poczekac kilka lat za mlody jestes

Gość niemka
wybierz seminarium :D

Gość Maciej22
nie chce mieć jeszce dzieci, zakłądać rodziny itp.

Gość Maciej22
Kilka lat ? Hmm... no może i racja, ale jednak większość chłopaków w moim wieku się z kimś potyka.

Gość Maciej22
Widzę, że zdania są podzielone. Jedni piszą, że za szybko, drudzy, że późno..

Gość niemka
revolver to chyba pytanie retoryczne :D Maciej22 zastanów sie czego tak naprawde oczekujesz od życia :)

Gość Maciej22
Moi rodzice radzą, abym się nie śpieszył. :)

Bo to sarkazm z ust tych, którzy piszą, że za szybko... Chociaż każdy jest indywidualnością i to od niego wszystko zależy.

Gość Maciej22
chciałbym być po prostu szczęśliwy

Gość Maciej22
Nie wszystkie dziewczyny mi się podobają... nie mam wielkich wymagań, ale... chciałbym aby moja partnerka była miła, ciepła... i chociaż przeciętna z wyglądu, no i może nie niższa niż 168, ponieważ ja jestem wysokim brunetem.

Gość niemka
słuchając rodziców do emerytury bedziesz siedział na ich garnuszku , z całym szacunkiem dla twoich rodziców, ja myślę ze jakbyś chciał to tak jak twoi znajomi tez bys z kims byl ;P

Gość Maciej22
Nie miałem nigdy nawet koleżanek... kolegów też nie... chorowałem na depresję i miałem zawsze wielkie problemy z odnalezieniem się w życiu.

Gość Maciej22
Problem w tym, że... ja się boję odpowiedzialności, zakladania rodziny itp. Mam złe doświadczenia z dzieciństwa...

Gość Maciej22
Czy jest możliwe abym znalazł koleżankę do której móglbym się przytulić i porozmawiać, ale żeby ona nie oczekiwała żadnego seksu ani takich podobnych rzeczy ?

Gość niemka
a hobby jakas pasja którą możesz dzielić z innymi ludzmi?! aż wierzyć mi się nie chce...

Gość Maciej22
Mam hobby, jestem sportowcem... i znajomych paru mam. Jednak nie są to jakieś zażyłe znajomości, raczej osoby koło 40stki które mają rodziny, wiec wspólne imprezy odpadają ;)

" seksu ani takich podobnych rzeczy ?" A jakie to są podobne rzeczy? Myśle, że masz to co większość facetów, stresujesz się przy kobietach. Nie chodzi tylko o nieumiejętność obcowania przy płci pięknej, ale zaraz układasz sobie w głowie scenariusz i my sli typu:"A co jeśli...". Czasem warto odpuścić.

Gość Maciej22
Jezdze na rowerze, biegam... Podświadomie chyba szukam starszych osób...bo rówieśnicy zawsze mnie źle traktowali... Starsi raczej są sympatyczni i wyrozumiali, nie czynią krzywny, nie są złośliwi itp.

Gość niemka
...a znajomi pewnie mają jakies dzieci i może tam trafi ci sie jakas laska ;)

Gość Maciej22
Sprawy seksu moim zdaniem najlepiej odłożyć na przyszłość. Seksualność poczyniła w moim życiu tylko szkody... wolę się tylko sam zaspokajać i nie mieszać do tego Kobiet.

Gość Maciej22
Dziewczyny raczej nie gustują w odmieńcach... :)

Gość Maciej22
Mój Dziadek miał 33 lata gdy poznał Babcię, a ona była jego pierwszą Dziewczyną... Babcia radzi mi dlatego, żebym się nie śpieszył.

Odmieńcach... Zdecydowanie nie. Bo nie masz być odmieńcem, ale masz być inny niż wszyscy, mieć własne zdanie i wiedzieć czego chcesz. Nie myśl kiedy, tylko skup się na tym, żeby poznać jakieś dziewczyny, jak nie wyjdzie to nie wyjdzie - nie ważne z czyjej strony, ale będziesz bogatszy w doświadczenia. A to też jest ważne... Czsas jest pojęciem względnym, nie trzymaj się go tak bardzo.

Gość niemka
MACIEJ22 to co piszesz robi sie coraz bardziej zabawne... weź sprawy w swoje rece inaczej niczego nie osiagniesz!!! ("śmiejecie się ze mnie bo jestem inny, a ja śmieję sie z was, bo wszyscy jesteście tacy sami" - po prostu)

Gość Maciej22
Chodziłem przed laty do psychologa, on zalecił mi abym rozmawiał z ludzmi w kazdej sytuacji... no to rozmawiam: na przystankach, w parkach, w internecie... Mam dzieki temu sporo znajomych... ale... Kobiety w moim wieku jakoś nigdy nie chcą podtrzymywać znajomości... ech... szukam, szukam... ale jakoś nigdy nie znalazłem... Może jest tu na forum jakaś Dziewczyna z kujawsko-pomorskiego ?

Gość niemka
to sie zastanów czy tych znajomych jest tylko paru czy jednak masz wieksza ekipe u boku, troche mi sie to (wszystko) gryzie ;/