Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdgfgf

NAJPIEKNIEJSZA POLKA OBECNIE TO ONA!

Polecane posty

Gość ksennaaaa
Kim jest ta laska, bo nie znam???

To było w listopadzie zeszłego roku :) Byłam w ten czas w Warszawie i na rogu Marszałkowskiej i Hożej spotkałam tą śliczną Pogodynkę która właśnie wychodziła ze studia TVN. Stałam tam z innymi,a ona obok przystanęła. Przywitaliśmy się ,zamieniła z Nami parę słów i wróciła do swojej pracy. Wcześniej aż tak bardzo jej nie kojarzyłam. Ale nawet gdyby nie miała nic wspólnego z TV ,to zwróciła bym uwagę na taką kobietę na ulicy. Mimo iż też jestem kobietą :D . Jak mówię...kwestia gustu jeśli chodzi o urodę;)

Gość kiepy_we_włosach
to zjedź na ręcznym i nie zanudzaj

Gość oluska9
Wiecie co? pewnie piszą to zakompleksieni ludzie którym sie na dodatek nudzi. Ona jest rzeczywiście bardzo ładna i ma oryginalną urodę. Chcielibyście mieć taką dziecwczyne, lub (tu do dziewczyn) tak wyglądać. ;]

Gość Mów za siebie
Ja nie chciałabym tak wyglądać. Nie chciałabym wyglądać jak nikt inny poza mną i wcale nie dlatego, że jestem taka cudowna, tylko dla tego, że ja to ja. Osoby, które chciałyby być kimś kim nie są powinny poddać się terapii. Co do urody Gardias, to jest ładna, natomiast zgodzę się z opiniami paru poprzedników/poprzedniczek, że jej uroda jest bardzo prosta, tzn., że nie jest klasyczna, elegancka, tylko w swej istocie banalna. Są kobiety, które mają np. mankamenty urody, a dla mnie są o wiele atrakcyjniejsze, niż Dorota Gardias-Skóra, która ma urodę pustej lalki i pusta też jest wewnątrz. Dodam, że lalka ta, to nie księżniczka, ale ładna służąca np.

Gość kotletschabowy
a ja bym takiej nie chciał, bo wolę blondyneczki ;-/

Gość ZIMNIEJ JEST NA PARTERZE
SLICZNA

Gość J.J.
rozwalilo mnie że jest zazdrosna o męża, jak o takiego wstrętnego wieprza mozna być zazdrosnym?

Gość podniesc trzeba
jak zwal tak zwal gardias moze sie podoabac. dla mnie najpiekniejsza Polka jest Curos, bez dwoch zdan

Gość J.J.
a co do niej- śliczna babka.

Gość podniesc trzeba
Curus:O Alicja

Gość J.J.
a co to za jedna? za curos?

Gość masz 100 racji
Curuś jest piękna i to właśnie w elegancki sposób! tej wieśniary nie ma nawet co do Curuś porównywać.

Gość dziwne że...
nikt z zagranicy jeszcze się nie poznał, jaki Skrórowa to cud...dla mnie prymityw od a do z. Curuś faktycznie zajebista!

Gość moje typy
Mołek, Curuś, Przybylska, Ostałowska, Kożuchowska