Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cosmo16

Pierwszy raz

Polecane posty

Witam.. Jestem z Chłopakiem prawie rok.. chcialam bym zacząc sie z nim kochac.. ( jestem dziewicą) .. jak to zrobic zeby nie bolało i jakich zabezpieczen najlepiej uzyc ?

Gość Laki28
nie ma pewnosci ze nie bedzie bolec tylko prezerwatywe

A i jeszcze jedno pamiętaj że seks niesie ze sobą pewne konsekwencje (możesz zajść w ciąże bo żaden środek nie zabezpiecza w 100%)

Gość Evelllllinnn009
Najpierw zastanow sie czy naprawde tego chcesz :P

Chce... wiem zeby sie zabezpieczyc ... myslalam o globułkach i prezerwatywach :) jestem przygotowana ale boje sie bólu... moze jakies rady pozycje itd ? nie chce pic zeby ten wieczór był wyjatkowy.. i chce pamietac wszystko...

Chce... wiem zeby sie zabezpieczyc ... myslalam o globułkach i prezerwatywach :) jestem przygotowana ale boje sie bólu... moze jakies rady pozycje itd ? nie chce pic zeby ten wieczór był wyjatkowy.. i chce pamietac wszystko...

Gość mamamamamamiaaaaaa
polecam stronę edukatorów seksualnych Ponton, profesjonalnie odpowiedzą na wszystkie twoje pytania

Gość Meeeeeeeee
pozycja napewno "na jedzca"

Nie za wcześnie na takie doświadczenia? Jeśli cyfra szesnaście w nicku to Twój wiek. Martwię się bo za kilka lat założysz temat \"czy da się to jakoś pozszywać\".

cyfra w niku nie ma nic do znaczenia z wiekiem :) ps.. skonczylam 18 lat wiec raczej nie macie sie o co martwic :)

Gość agnieszka242424
ja byłam pijana ni nie pamietam dokładnie, ale to dobrze bo pierwszy raz wcale nie jest przyjemny :) Za to drugi juz owszem :D

Gość Gumowa dziewica
Mnie bolało... Dość mocno. Po wszystkim na majtkach zauważyłam troche krwi z wydzieliną. Parę godzin bolał mnie brzuch. Przez kilka tygodni nie mogłam się pogodzić, że mam już to za sobą. WYdawało mi się, że byłam gotowa, ale potem zdałam sobie sprawę, że nie. On po prostu był starszy ode mnie i za bardzo nalegał.