Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolnośc wolnośc

brak ojców i mezów

Polecane posty

Gość wolnośc wolnośc

to on - mezczyzna stanowi o sytuacji rodziny odpowiedzialny - daje bezpieczeństwo i siłę do trwania rodzinie konsekwentny - wpływa na poprawny rozwój swoich dzieci kochajacy - uczy szacunku i wrazliwosci na innych gdzie jestescie ojcowie i mezowie zamiast Was mali, rozkapryszeni chłopcy

Gość wierna rzeka12345
tak, to prawda, smutna prawda

Gość Mlody dusza
A Matki, gdzie sa matki i dlaczego kobiety daja dupy na lewo i prawo?

Gość czterdziestotrzylatka
bo mężowie nie potrafią być ostoją dla rodziny

Gość wolnośc wolnośc
Kiedyś wzory do naśladowania, dzeci i zony w nich wpatrzone i czekające decyzji

Gość hehehehahaha
Sranie w banie, znam facetów, którzy byli tacy jak opisani przez Ciebie i co się działo? Żony ich zdradzały, bo miały najwodoczniej za dobrze

Gość wolnośc wolnośc
bo nie potrafili zdobyć szacunku, jak to bylo kiedyś czyli jednak coś nie tak facet nie może być miękki (nie chodzi mi o wrażliwość) honor, gdzie honor?

Gość hehehehahaha
pierdolisz farmazony naczytałaś się Mickiewicza i Ci się w glowie poprzewracało...

Gość wolnośc wolnośc
nie, ale prawda jest taka, gdzie ojciec i maż przykładny i mądry tam i żona i dzieci szczęsliwe a tradycje rodzinne, godnosć , że nie wspomnę o patriotyźmie?

Gość hehehehahaha
Ty naprawdę jesteś nienormalna i oczekujesz tej nienormalności od innych - powodzenia

Gość wolnośc wolnośc
nienormalne to są współczesne rodziny, a raczej ich brak

Gość hehehehahaha
pojęcie normalności jest względne... w dzisiejszych czasach nienormalne są takie feministki jak ty

Gość wolnośc wolnośc
widać, że pochodzisz z rodziny wiecej niż współczesnej kazdy w niej żyje dla siebie i dla swojej przyjemności no coż im więcej takich jak Ty tym mniej dzieci będzie szcześliwych kim dla Ciebie jest ojciec?

Gość hehehehahaha
jakie pytanie - jest dla mnie wzorem

Gość dziwniludzie
tak czasy się zmieniają, bo ludzie sie zmieniają, ale czy muszą sie zmieniać wartości?

Gość hehehehahaha
ale zmiana wartości leży po stronie obu płci, a nie dlatego, ze faceci są tacy straszni...

Gość barbik
autorka chyba z autopsji

Gość do wolność
jak masz faceta pedała to nie obrażaj nas rycerzy

Gość wolnośc wolnośc
kto powiedzial, że faceci są straszni, są niedojrzali są synami dla swoich zon, bracmi dla swoich dzieci, a nie mężami i ojcami

Gość ja znam honorowych facetów
i są dobrym przykladem dla swoich dzieci,prawda, ze nie ma ich wielu

A gdzie te kobiety dla których warto byłoby się starać? Dupodajki po przejściach szukające inseminatora i portfela w jednym...

Gość wolnosc wolnośc
kaliban i o tym własnie mówie, brak takich mezczyzn powoduje, ze kolejne pokolenia są wyzbyte wszelkich wartości. gwarantuje Tobie, że córka ojca o którym piszę nigdy nie będzie kobietą o której Ty piszesz!

Gość pierdolenie o chopenie
o boze co za ograniczone gadanie myslisz ze wszystko sie sklada z takich prostych zaleznosci

Gość wolnosc wolnośc
ograniczone gadanie? szkoda , że nie widzisz zależności między ojcem ceniącym wyzsze wartosci a jakościa rodziny no cos dla niektórych najwyższą wartoscia jest życie wygodne i pełne kasy, brak godności człowieka, ot o co

Gość tak sobie myslę 123
ze ten temat tutaj nie pasuje,bo tu wręcz wskazane jest być gówniarzem przez cale zycie. Znam mądrych i odpowiedzialnych facetów, ale to rzadkie przypadki. Myślę sobie ,że dla wspólczesnego człowieka nie liczy sie kim jest, ale co ma i na pewno tą wartościa nie jest rodzina.

Gość nie materialistkaaa
a ja jestem kobieta ktora nie polegala na wartosci portfela faceta TYLKO polegala na sobie!!!! wlasnej sile, umiejetnosci i pracy!!! w tej chwili jestem niezalezna!!! nigdy mojego mezczyzny a meza nie zdradzilam!!! a doszlam do spokoju psychiki...wiem ze mi na nic nie braknie!!! ani jemu!!! ani naszym przyszlym dzieciom!!! I WCALE DUPY NIE MUSIALAM DAWAC BY MIEC PIENIADZE!! i nikt mi nie zarzuci ze on wyszlam za maz dla pieniedzy!!! wyszlam za maz bo mnie kochal a ja jego!!! A poza tym kobiety ktore sadza ze facet "sie dolozy, ze razem lzej itp" zycze powodzenia w uzaleznieniu od faceta!!!

Gość dziś dzień ojca
A dla mnie rodzina jest naczelną wartością bo innych mam pod dostatkiem, a tej akurat nie posiadam. Mam syna, który wychowuje się bez ojca- dzifkarza, patologicznego kłamcy i oszusta, człowieka skazanego za groźby wyrokiem sądowym. Czy byłoby lepiej gdyby miał takiego ojca na codzień? Nie sądzę. A porządni i solidni ojcowie to dziś naprawdę dinozaury.... :(

Gość wierna rzeka 12345
Mialam wspaniałego ojca, mój maz go strasznie kochał, bo jego niestety był niegodny noszenia tego miana teraz , gdy go zabrakło jest mi bardzo ciezko, ale wiem co jest dla mnie wartością, życaę wszystkim ojcom by byli odpowiedzialni za swoje żony i dzieci, uczyli je miłości, wrtażliwości, honoru, wtedy znow powróci dawny ład i porządek.

Gość juz nie wiem co robić
No to dolącze się do życzeń i byście kochali swoje pociechy miłoscią gorącą i mądra!