Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie mam dzis pomyslu na

PYTANIE DO PANOW! Czy kobiety waszym zdaniem powinny

Polecane posty

Gość no nie mam dzis pomyslu na

byc bardziej bezposrednie? Czyli np wyjsc z inicjatywa spotkania na kawke lub piwko, i pierwsze zatelefonowac? nie chodzi mi o umowienie sie na randke od razu...interesuje mnie to gdyz sama mam kolege, chodz wiadomo relacje miedzy nami sa blizej nieokreslone, i pomyslalam sobie co by bylo gdybym to ja zadzwonila do niego i zaproponowala spotkanko i zwykla rozmowe ( i niezrozumcie zle ale ten kolega mi sie nie podoba i nie chce go poderwac) ale czy on by nie odebral tego wlasnie w sposob taki ze proboje go poderwac? jak to jest? sorry ze tak namieszalam:)

śmiało do niego zadzwoń ;) faceci też lubią, jak kobiety wyjdą z jakąś inicjatywą. Wg mnie obie strony powinny się tak samo postarać o \"rozwój sytuacji\". Nie piszę tu o jakimś marudzeniu typu: nooo chooodź na piwooo, będzie fajnie. Wiesz o co mi chodzi zapewne :D ja swojego faceta nie omijałam na początku szerokim łukiem czekając aż on się pierwszy odezwie czy zadzwoni. W sumie ja pierwsza do niego napisałam, trochę go rozkręciłam, a później samo wyszło :D i teraz jestem mega szczęśliwa ;) tak więc do roboty panno :D na pewno miło się Twojemu koledze zrobi, jak zaproponujesz mu spotkanie ;)