Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytus

gdy dziecko sie zakrztusi-prosze o pomoc

Polecane posty

Gość edytus

witam moje dziecko czesto sie zakrztusza gdy je czy pije zawsze wtedy biore ja pionowo i lekko klepie po pleckach podnosze raczki do gory ale dzisiaj przezylam szok coreczka tak bardzo sie zakrztusila ze nie mogla przez dobra chwile zlapac oddechu tak sie wystraszylam ze sama ze strachu sie poplakalam:(( od tamtej pory spala tylko moze z 3 godziny"(ma niecale dwa miesiace)a tak caly czas placze:((sprawdzalam dzurki w smoczkach sa malutkie pomuzcie bo boje sie ze pewnego dnia tak sie zakrztusi ze nie dam sobie rady:(((

Gość WIRUS UWAGA
Przechylaj ją przez kolano tak by plecki i główkę miała niżej niz pupę,uderzaj nie za mocno pięścią w środek plecków.

Gość edytus
a czy moja dwu miesieczna pociecha nie jest za mala na tak drastyczne sposoby??

Gość edytus
zakrztusila sie herbatka gdy dawalam jej pic ale czemu tak caly dzien placze czy po tym moglo cos jwj sie stac??

moze mieć zachłystowe zapalenie płuc- za trzy dni zrób zdjęcie rentgenowskie czy nie ma zapalenia.....moi obaj synowie mieli po zachłyśnięciach... a jak się zachłyśnie to na przedramie albo przez kolano głowa niżyj niż pupa i klepiesz po plecach...

Gość edytus
mam nadzieje ze nic z tych zeczy nie spotka mojej corci dziekuje za odpowiedzi