Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaKasia19

Jestem ładną , zgrabną , wysoką dziewczyną ale ........PROSZĘ POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość SmutnaKasia19

Mam problem . Jestem ładną , zgrabną , wysoką dziewczyną ale jestem bardzo mało pewna siebie . Nie wiem gdzie tkwi problem . np.jak idę do sklepu przyciągam wzrok innych ludzi czuję jak się na mnie gapią ,nawet moja mama mi to powiedziała "ale CI chłopcy sie za tobą ogladają" Ale ja nie znosze tego wzroku ,czuje się dziwacznie , nie nawidzę jak się ktoś na mnie gapi .Przy kobietach czuję sie jakas taka wielka ,chodzi mi tu o wzrost (mam 172 cm ) (inne kobiety wysoki wzrost uważają za atut ja bym nieraz chciała byc taka malutka zeby nikomu sie nie zucac w oczy) równiez cały czas uwazam sie za grubasa chociaz wcale tak nie jest bo waze 57kg , Przez brak pewnosci siebie mam zawsze odpychajacą mine (hmm nie wiem dlaczego) Może to wszystko wynika z tego ze w dziecinstwie bylam takim kozłeml ofiarnym ale w szkole sredniej sie to zmienilo ,juz sama nie wiem :( DORADZCIE COŚ JAK SIE ZMIENIĆ , JA JUZ TAK DŁUZEJ NIE MOGĘ , ZAMIAST CIESZYC SIE ZYCIEM W WIEKU 19 LAT JA ZAMYKAM SIĘ W DOMU :(

Gość fcvbnm
mam to samo (173cm) i czuje sie wielka,ale jak ide z przyjaciolka ktora ma z 168 to własnie na mnie sie wszyscy patrzą i ona dzisiaj mi powiedziala,ze ze mną to ona nikogo nie pozna bo wszyscy na mnie...koles w autobusie serduszko do mnie malował na szybie... ale ja i tak jestem malo pewna siebie,czerwienie sie,spuszczam łeb i ide przed siebie... :( co za życie

Gość SmutnaKasia19
Kurcze nie wiem gdzie tkwi problem :( no bo niby z jednej strony wiem ze jestem ładna ,ze podobam sie mezczyzna ale z drugiej nieraz bym chciala zeby bylo inaczej, zebym nikomu sie nie zucala w oczy :( najlepeij chciala bym miec tak z 160 cm i zeby nikt sie na mnie nie gapił..........

Gość SmutnaKasia19
hmm to wszystkie wysokie dziewczyny tak maja ?????

Gość do smutnej kasi
ja też nienawidzę jak się na mnie gapią. Ale ubierasz się jakoś wyzywająco, masz jakąś charakterystyczną fryzurę czy kolor włosów? bo sam wzrost zazwyczaj takiej uwagi nie zwraca (no chyba że masz 2 metry)

Gość tora mentora
a ja mam 161 i mam to samo.. tzn nie mam niskiem samooceny jak ty.. ale ale na ulicy faceci mnie zaczepiaja ogladaja sie.czasem klrzycza z samochodow co akurat mi sie nie podoba wcale...jestem ladnie zbudowana do tego ubieram sie kobieco mam ladna twarz mimo ze za pieknosc sama sie nie uwazam....ale wiem ze podobam sie innym.... tu nie o wzrost chodzi a ogolnie o caloksztalt..mam koleznke wysoka wyglada jak zyrafa ze mna..a ja jak kurupel przy niej a za to na mnie sie patrza..

Gość Cuba Libre
wysokie dziewczyny zawsze zwracaja uwage, uwielbiam wysokie dziewczyny ;)

Gość Don Devil
a ja nie lubie wysokich.. lubie takie srednie do 165.. wysokie dziewczyny smiesznie wygladaja jak biegna.. maja duze stopy dlodnie i ogolnie sa takie duuze. wole takie 160 sa ladne filigranowe..bardzo kobiece..proporcjonalne.. nic nie mam do wysokich ale wole nizsze mimo ze sam niski nie jestem

Gość Don Devil
i zeby nie bylo pasztety wszedzie sie zdarzaja..ja pisalam o tych atrakcyjnych dziewczynkach;]

Gość SmutnaKasia19
dodam,że wysoki wzrost przeszkadza mi także w jednym,nawet kiedy klęknę to i tak mam usta sporo wyżej od większości penisów,co robić???

Gość fcvbnm
wysokie too bóstwo,niskie są jak dzieci :O

Nie przejmuj się wzrostem, to naprawdę nie jest żadna anomalia, ani nie ma takiego znaczenia:) Musisz zacząć myśleć o sobie przez pryzmat zalet, a nie tego, że jesteś mało pewna siebie:) Głowa do góry, cycki do przodu i podbijaj świat :D

Gość nnnueuehd
don devil a ja mam 167 ale wiele razy słyszałam że jestem piękna - ty byś pewnie mnie już skreślił...:D

Gość zly czlowiek noca
a ja tez wole nizsze kobietki:) nie podobaja mi sie wysokie.. hehe cos w tym jest jak tu ktos napisal ze maja duze stopy i dziwnie niezgrabnie wygladaja biegnac...taka 160ok. moze zalozyc kazde buty. a taka wielka na szpilach wyglada jak na szczudlach i jest wyzsza od niejednego faceta. modelki mi sie nie podobaja sa kosciste bez biustu bez ksztaltow..i te wysokie czesto tak maja..a drogie panie chcecie wygladac jak modelki..a tak naprawde facectom sie to nie podoba...moja kumpela dobrajest wysoka w szpilach ma ponad 180 kojarzy mi sie z koniem..swietna dziewczyna ale za holera takie mnie nie pociagaja...

Gość aromatherapyt
bo tak jest te wysokie zazdroszcza tym srednim ....bo one moga zakaldac jakie buty chca..a same maja kompleksy ze sa za wielkie...szczyca sie i pisza ze maja dluuugie nogi a to zalezy od budowy..kobieta ma byc przedewszytskim proporcjonalna ...a te wysokie co tu pisza jakie to nie maja powodzenie i jakie nie sa piekne lecza tu swoje kompleksy:)

Gość ej mam to samo
mam 173 ,waze 56 jestem atrakcyjna i w ogóle ale mało pewna siebie......niie umiem docenic zycia i to jest moj bład ehh.... no kazdy ma inny gust jednym sie podobaja wysokie drugim niskie. ale zauwazyłam ze jak ktos ma loki to chce proste a jak ktos ma proste chce loki. tak samo jest ze wzrostem:P

Gość Szachownica080375
Powinnaś po prostu uwierzyć w siebie. Jeżeli nie jesteś pewna siebie udawaj taką! Twój wzrost jest wielkim atutem, jesteś wysoka, ale na pewno nie aż tak by wystawac z tłumu. Tyle dziewczyn ma kompleksy na punkcie swojego niskiego wzrostu. Jesteś młoda ładna daj sobie szansę, pouśmiechaj się do ludzi jedni spojrzą na Ciebie dziwnie inni oddadzą uśmiech i poczujesz się lepiej. Ubierz się ładnie, nie bój się świata, spróbuj czegoś nowego :)

Gość pan 681864
a ja chce madzie i mam madzie ... 18-tkę 2.5 turbo ~200 PS :P

Gość SmutnaKasia19
heh ale to nie prawda ze jak ktos jest wysoki ma duze stopy ;) ja np .przy wzroscie jak juz pisalam 172 cm mam rozmiar buta 38 cm wiec wcale nie tak duzo ;) a co do tego czy sie wyrozniam np.kolorem wlosow to nie... mam swoje naturalne ciemno brazowe wlosy a ubieram sie normalnie nie jakos prowokacyjnie ;) aha i jeszcze jedno bo wy mnie chyba zle zrozumieliscie ja nie uwazam ze wysoki wzrost jest moja wadą, to ogromna zaleta ;) ,ja np. bedac facetem (naprawde teraz to szczeze pisze) chcialabym tylko taka pow.168 ;) cm. ale ja jestem tak mało pewna siebie ze chcialabym byc niziutka zeby nikt mnie nie zauwazal , zebym sie nieczym nie wyrozniala rozumiecie????

Gość pan 681864
może w poprzednim wcieleniu byłaś tajnym agentem ?

Gość SmutnaKasia19
pan 681864- może i tak ;) tak wogole to chcialabym nim byc nawet taka praca jako jedna z niewielu mi odpowiada ;) a co do obcasów to ktos miał racje..ja bym sie chyba nie odwazyla wyskoczyc w 10 cm szpilach :/ ale z drugiej strony to moze lepiej , bo nigdy mnie nogi nie bola ;)

Gość whateva
jak Ty jesteś wysoka, to ciekawe co ja mam powiedzieć, gdy jestem od ciebie 9 cm wyższa?:( ja to mam dopiero kompleksy, chociaż na twarzy brzydka nie jestem :/ mam jeszcze takiego kumpla, który jest niższy ode mnie 13cm i jak wyjdę z nim na miasto to po prostu palę się ze wstydu, bo jestem taka wielkaaa:(

Gość kapelanka
o jej obudziły sie zazdrośnice;) dziewczyny ...nie chce nic mówić,ale juz nieraz styknęłam sie z opinią faceta,ze małe są spoko,ale tak od 165 bo ponizej to niestety,ale wyglądają jak dzieci..facet chce kobiety,chce sie nią szczycić,pokazywac na miascie,u rodziny ...wchodzic z laską jakich mało,zeby innym dech w piersiach zapierało...a z taką małą fakt moze fajnie sie ubrac i byc ładna,ale raczej az takiego wrazenia nie zrobi jak wysoka pięknie ubrana,umalowana i uczesana z pięknymi włosami...ja mam 173,5 zawsze dodaje te 0,5 zeby byc jak najwyzsza:D i powiem tak nigdy przenigdy nie mialam powodzenia...zawsze chodząc ulicą patrzą mi sie w oczy ,uśmiechają,zagadują nawet..ostatnio kolezanka,ktora ma 160powiedziala,ze nie bedzie ze mna nigdzie chodzic bo ona przy mnie nikogo nie pozna...w sumie taka prawda tak jakos wychodzi nie moja wina...ubieram sie zwyczajnie jak gdzies wychodze spotkac sie ze znajomymi ,a one szpilki itp. chodza jak pokraki płaczą,ze je stopy bolą i myslą,ze mają seksowną figure,a faceci z takich laleczek sie śmieją;) oni kochają skromne i piękne same w sobie...;) koniec.

Gość macie glupie fobie spoleczna
:-D

Gość kapelanka
aha i jeszcze cos;) dziewczyna ,ktora ma jak autorka 172 czy ona jest wysoka?:O ona jest średniego wzrostu wsumie idealny jaki powinna mieć dorosła zdrowa kobieta... faceci ktorzy maja 172 są zwyczajnie karłami,niscy i mają straszne kompleksy... dla mnie facet od 178-185 jest dobry i nie chce,ani poonizej,ani powyzej;)

Gość przestańcie się ekscytować
172 cm to w obecnych czasach nie jest już nawet wzrost wysoki lecz średni. Ja jestem z pokolenia 10 lat niżej i mam 180 cm, z których jestem bardzo dumna. Moja siostra (12 lat młodsza) ma 184 cm i faceci głupieją na jej punkcie, więc nie podniecajcie się mając 170-175 cm, bo to jest wzrost średni.

Gość sia marta
Czym Ty się dziewczynko podciecasz/załamujesz? ja mam 176cm i co? nike robie z tego afery za mną tez się oglądaja tez jestem ładna ale nie na tylr głupia żeby zakłądac takie bzdurne tematy.... :o 🖐️

Gość Don wąsik
My chłopacy wolimy wysokie :)

Gość cycolinka2323
Jestes głupia, ja też mam 173 cm i co? Ciesze się ze jestem sredniego wzrostu... a Ty jestes jakas walnieta i mówisz ze jestes malo pewna siebie jak bys byla malo pewna siebie to bys nie pisala ze jestes ladna i zgarabna itp i nie rob z siebie niewaidomo jak wysokiej bo do wysokiej za taka jaka sie masz do ci daleko.. smieszna jestes

Gość kapelank
cycolinka i te inne dajcie jej spokoj przeciez ona napisala,ze nie ma kompleksow ze swoim wzrostem tylko wolałaby byc niezauwazalna i wbić sie w tłum bo nie oszukujmy sie,ale sa miasteczka gdzie dziewczyny górują od 150-165 ;) aa autorka musi byc po prostu bardzo ładna i dlatego sie za nią oglądają,aa ta puszcza żurawia i sie chowa :D::D:D sama tak robie:)))) ale potem na gg ktos zawsze z nieznajomych zagada ,ze piękna,ze zgrabna,że taka wysoka mimo,ze mam 173 :D ale dla facetow to nowosc bo mało jest wyzszych i tych srednich kobiet...:D w POLSCE...