Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spirynka

Jak poznać faceta i o czym rozmawiać?

Polecane posty

Gość Spirynka

Hej wszystkim. Mam nadzieję, ze choć tutaj ktoś mnie potraktuje poważnie. Jestem kobietą po 20 z okolic Łodzi i jak do tej pory nie udało mi się spotkać nikogo płci przeciwnej kto wart był by mojej uwagi. Próbowałam na rozmaite sposoby: imprezy (choć nie lubię głośnych miejsc, ale każdy sposób trzeba wypróbować...), spotkania ze znajomymi, spacery etc etc, a najgorszym ze sposobów okazał się internet. W internecie poznałam kilka miłych na pozór osób, lecz te znajomości bardzo szybko się kończyły i zwykle nieoczekiwanie.... Dlatego brak mi już cierpliwości (zwłaszcza, ze szybko przywiązuję się do ludzi, więc za każdym razem kończyło się to rozczarowaniem). Jeśli chodzi o mnie to nie jestem ani brzydka (bo zaraz by były aluzje, ze pewnie gruba czy pryszczata...) ani głupia (mam już jakieś doświadczenie w kontaktach z ludźmi, umiem wychodzić z wielu sytuacji..)i mam własne zdanie na każdy temat. Specyficzne mogą wydawać się moje poglądy i zainteresowania, ale uważam, ze to chyba jest powód do chęci nawiązania kontaktu, a nie na odwrót. :( jednak mam duży problem z nieśmiałością, nie jestem w stanie do nikogo sama zagadać. A jak ktoś zacznie rozmawiać to zaczynają się szybko kończyć tematy. Macie może jakieś pomysły, gdzie prócz netu można poznać kogoś wartościowego i jak dać znać, ze chce się nawiązać kontakt? Ostatnimi czasy pomyślałam o jakichś klubach czy koncertach np. ale nie mam tez znajomych o podobnych zainteresowaniach, a sama do klubu nigdy się nie wybiorę raczej.... Chyba, ze ktoś ma podobnie i może chciałby się wybrać wspólnie gdzieś, no ale wątpię i to musiałby być cud. ten ktoś musiałby lubić np szanty albo muzykę reggae :):) pozdrawiam i miłej nocki życzę. :)

Gość wgd56hy
Widac ze fajna z ciebie osoba :) Dziwne ze nikogo nie masz.

Gość wgd56hy
A koncerty gdzie graja szanty i reggae sa bardzo klimatyczne :)

Gość jkghg
skad jestes i ile masz lat ?

Gość Niesamotny mnich
Hmm...zależy...jakiego faceta poszukujesz... powiem co wiem jako facet...wiele razy analizowałem jak mnie niektóre kobiety chcą poderwać(i sie nie przechwalam tylko serio mówię bo kobiety mają różne gusta czego jestem dobitnym dowodem) najważniejsze to nie podrywać samemu faceta. zwykle albo odstraszysz faceta albo uzna że "jesteś łatwa"(niestety takich łosi też spotkasz) po drugie...hmm..najlepiej robić klasyczne "chwyty". :spojrzenia, uśmiechy, unikanie(teoretyczne) spotkania wzroku..ba!czasem nawet przechodzenie obok.. a jeżeli trafisz na w miarę normalnego faceta i miłego to można poudawać hmm..może to głupi zabrzmi ale "ofiarę"...czytaj:potrzebujesz męskiej pomocy.. męskie ego zawsze zwycięży;p a jak poczuje że sie do czegoś przydaje o już wogóle..po drugie..jeśli chcesz znaleźć kogoś wyjątkowego to na pewno nie szukaj w takich "akwariach jak dyskoteki"..szukaj tam gdzie sama często przebywasz..nie wiem..parki..lasy...sklepy to kiepski pomysł;p po czwarte...bądź naturalna..jak facet się zatnie zmień temat bo wogóle sie zamknie w sobie;p oczywiście powyższe rady nie dotyczą jakiś dresiarzy(trzeba zmienić profil na kibicowanie klubowi i picie na umór;p

Gość Kocham kwiatki i rabatki
Wiesz co autorko tak tp juz jest ze jedni maja powodzenia a drudzy nie. Mam kolezanke 180, bostwo..dlaczego jest sama od wieku nastoletniego po 30, nie wiem..a inna mala i przecietnej urody nie moze sie opedzic od adoratorow..obie mile i wesole..

No zgadzam się:) niestety wielu facetów zwyczajnie sie boi bardziej atrakcyjnych kobiet..czytaj-kompleksy..niestety, wbrew pozorom i ideałom to cholerne popularne wśród facetów

Gość bad boy86
a moze masz zbyt duze wymagania ?

Gość Spirynka
Myślę że moje wymagania nie są wygórowane. Chcę żeby nie był nierobem, nie pił na umór codziennie i miał jakieś pasje, nie wiem jakie może być to jakiś sport, granie na instrumencie, muzyka czy film lub cokolwiek innego.... fajnie jakby też lubił reggae, żebyśmy mogli razem gdzieś wyjść na takie koncerty czy coś w tym geście. :) ogólnie sama nigdy nie podrywam facetów, ponieważ jestem nieśmiała i szybko mnie zacina jak zapyta się o coś o czym nie chciałabym rozmawiać przy pierwszej okazji... Co do wyglądu to jest to sprawa drugorzędna, wiem że swojego ideału dla którego tez byłabym ideałem nie spotkam. Ogólnie lubię dredziarzy z poczuciem humoru, ale jeśli choć spełni to co napisałam wyżej to wygląd można pominąć (oczywiście poza tym że musi wyglądać schludnie i się myć). I CZY TO TAK WIELE DRODZY PANOWIE? :D

Gość Zadziorny Nick
Przestan sie koncentrowac na tym ze sie zacinasz ze nie mozesz itd. Zwyczajnie sie usmiechaj, musisz tez gdzies bywac no i nie od razu krakow zbudowano. jezeli systematycznie przebywasz w srod ludzi to predzej czy pozniej cos sie znajdzie. Nie ma co rozpaczac. Ile masz lat?

Gość Spirynka
odpowiadając na pytanie - jestem ze Zgierza, 22 lata :)

Gość blond tipsiara 173cm
zrób się i poznasz

Gość Spirynka
się zrobiłam i nie szukam pierwszego lepszego na sex :/

Gość MuchaZgierza
Leciała mucha z Łodzi do Zgierza, Po drodze patrzy: strażacka wieża, Na wieży strażak zasnął i chrapie, W dole pod wieżą gapią się gapie. Mucha strażaka ugryzła srodze, Podskoczył strażak na jednej nodze, Spogląda - gapie w dole zebrali się, Wkoło rozejrzał się - o, rety! Pali się!

Gość Spirynka
Dziękuję wszystkim, którzy dorzucili swoje 3 grosze do tematu. Wiedziałam, że tak czy inaczej żadnych nowości nie będzie, jak świat światem każdy mówi to samo na ten temat. Póki co znikam, bo wkrótce pojawią się jacyś podszywacze. Słodkiego, miłego życia kochani i powodzenia. :)

tak jakbys mnie opisala , slowo w slowo. coz, moim zdaniem nic na sile. twoj czas jeszcze przyjdzie. poki co uzywaj swojej wolnosci - idz na jakies warsztaty malarskie, do kina etc , gdzie mozesz spotkac ludzi na poziomie i sie rozwijac w tym samym czasie. ja chodze na tango i tam poznalam pare fajnych osob. ale na takiego prawdziwego przyjaciela o ktorym marzysz to chyba trzeba poczekac.

Gość skad jestes to pojdziemy

moim zdaniem faceci nie lubia mądrzejszych kobiet od siebie normalni faceci boja sie atrakcyjnych, niezależnych kobiet

idź na projekcję półfinału euro 2012 i rozmawiaj o piłce :D we Wrocławiu fajny jest Grand na Placu Grunwaldzkim. myślę, że tam byś sobie kogoś wypatrzyła :P