Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kortoy

Moja dziewczyna nie była dziewicą..

Polecane posty

Gość kortoy

Bardzo Mnie to denerwuje, że zastałem ją bez błony. Nie wiem czemu, ale ciągle o tym myślę i nie mogę tego jej to wybaczyć. Mam ochote wykrzyczeć jej, że jest dziwka? ;/ Hmm, poznała chłopaka, po miesiącu mu dała. Potem doszło do jeszcze jednego kontaktu fizycznego i z nią zerwał. Co o tym sądzicie?

Gość brambolina
ja sadze ze nic w tym strasznego...co by to zmenilo gdyby była dziewica?

Gość Sadzimy
ze masz kompleksy.

Gość kortoy
w dodatku podejrzewam, ze ona ma penisa. Co o tym myslicie?

oj myślę że powinieneś się wykastrować i udać na medytacje najlepiej na Antarktydę bo tam nikogo nie spotkasz. nominuje cie do nagrody Darwina.

kurde co Ci do tego że ona nie ma błony ? to jej sprawa ,ona też ma mieć pretensje ile Ty zaliczyłeś lasek? no chyba że jesteś prawiczkiem to sory. to że dała komuś po miesiącu nie znaczy że jest dziwką no heloł ludzie

Gość Nicolka.....
A czy ty byles prawiczkiem? Wiesz ona tez moze o tobie dziwnie myslec jak nim nie byles...

Popełniła błąd, na pewno żałuje. trochę dziecinne jest twe zachowanie, bardzo nie na miejscu, myślę że to jej indywidualna sprawa, także powinieneś zapomnieć i cieszyć się miłością. Bo liczy się to co jest teraz i nie ma sensu rozdrapywać starych ran, bo po co? więcej dojrzałości.

Gość dareks21
a znajdz mi jakos dziewice, wszystkie daja z mlodych lat, no chyba ze ida na zkonnice, ale i takie daja slyszalem :)

Gość Ruchacz28
Ja miałem kilka dziewczyn nie dziewic i nic do nich nie czułem przez to że wiedziałem że ktoś przede mną ją p****...po zaliczeniu przeważnie takie rzucałem. Rok temu poznałem piękną inteligentną dziewczynę 21 letnią..byłem w totalnym szok kiedy po 2 miesiącach się okazało że jest dziewicą...Zakochałem się pierwszy raz w życiu...Po tylu dziewczynach do których nic nie czułem przez to że nie byłym ich pierwszym w końcu znalazłem miłość :)

czyzby kompleksy ?:) to ja Ci ulatwie :tak pewnie on mial wiekszego, tak pewnie byl 5 razy lepszy od Ciebie, tak miala z nim orgazmy a z Toba nie. I tak - zostaw ja - nie powinna sobie zycia marnowac przy takim debilu.

Gość przegrałeś życie jesteś zerem
daj na mszę i szykuj sznurek

Gość nitika
"Ja miałem kilka dziewczyn nie dziewic i nic do nich nie czułem przez to że wiedziałem że ktoś przede mną ją p****...po zaliczeniu przeważnie takie rzucałem." i tak dalej Ale ty masz syf w głowie. eraz ta dziewczyna powinna cie rzucic bo nie była pierwsza dla ciebie. Szmaciarz co przeleciał wszystko be ucuc. Syf! bleeeeee .... ja bym cie rzuciła.

Gość iftar.
To straszne...

Gość Pijana jak bela
mój facet też nie miał błony.. :(

Gość kkurczaczekkik
ej, nie czaje tego... o co Ty masz pretensje??? gdyby Ci powiedziała, ze jest dziewicą a by nią nie była, to rozumiem nerwy,ale żeby gniewać się za coś co dawno zrobiła i może była przekonana,że robi to z miłości to chyba troche nie fer, co nie:/ ?

Gość słuchaj
pojebany jesteśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś