Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata..

przejęłybysicie sie dziewczyny?

Polecane posty

Gość renata..

moj chlopak mial dzisiaj co prawda krotka przejazdzke z kolezanka ale mial. Pracuje on w malej firmie swojej kuzynki gdzie oprocz niego pracuje tez zona brata tej kuzynki. I wlasnie to ja zabral na przejazdzke z tego wzgledu, ze maz tej dziewczyny kupil sobie duzy samochod i chciala go wyprobowac. w ramach przerwy pojechali sobie na krotka przejazdzke. mam sie przejmowac?

Gość zdecydowanie tak...........
zrob mu awanture, w pracy ma siedziec sam ( w meskim towarzystwie tez nie, nigdy nic nie wiadomo), na przerwach tak samo

Gość wasedrftgybhnujmki
ja jestem zazdrosna z natury więc tak :)

Gość a skad to wiesz od niego
ja bym nie robila zadnej awantury ty pewnie tez masz kolegow w pracy i jakby cie poprosil jakis to bys pojechala nie wmawiaj facetowi zdrady bo cie zdradzi :)

Gość renata..
w sumie ufam mu, chociaz rownie to bywa, a zapytalam z ciekawosci czy takie cos wogole stosowne jest aha i nie robilam mu zadnej awantury jedynie skomentowalam ze ladnie wozi sie z jakimis babkami

Gość mędrzec nr 85940386/808
nie wiem czy masz się przejmować ale z pewnością powinnaś być na tyle niezależna emocjonalnie aby nie przesłaniać sobie całego świata swoim chłopakiem, kochankiem, mężem jeśli będziesz potrafiła być sama dla siebie wartością poprzez swoje zalety i będziesz bezwzględnie oczekiwała szacunku, szanując innych to jasnym dla ciebie będzie, że nie samo bycie i życie z drugim człowiekiem ma sens, znaczenie ale jego JAKOŚĆ jeśli więc tą jakość czyli także wierność, będziesz próbowała osiągnąć przy pomocy nacisku emocjonalnego, kłótni, presji zyskasz co najwyżej uległego mężczyznę, który nie z wyboru jest z tobą ale ze strachu i wygody wybór należy do ciebie bo lepiej stracić nic nie warty związek niż w nim żyć tak samo jak lepiej budować wzajemne relacje na szacunku i zaufaniu, będąc jednocześnie świadomym, że życie różnymi drogami wiedzie i piękna droga może skończyć się błotem po pas trzeba to po prostu wiedzieć ale nie zatruwać swojego życia wyziewami bagna którego nie ma należy też być trzeźwym, wierzyć w uczucia ale nie dawać ich na kredyt gdy przyjdzie chwila gdy kurtyna spadnie, odejść z godnością choćby tylko w głąb siebie jeśli życie nie pozwoli inaczej ale odejść porzucić wiarołomnego kochanka/męża... ale nie robić z igły widły