Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek6

Czy ktos niespi?

Polecane posty

Gość czekoladowy dżoł
faktycznie cos dziwnie gada. To moze ja sie wtrace, bo mnie nurtuje taka kwestia: mialyscie kiedys orgazm z penisem w ustach? czy to bezpieczne dla faceta (zakladajac ze jest wsadzającym a nie zasadzanym)? :classic_cool:

no a jaki jestes? jak mam cie poznac, jak takie dziwne rzeczy gadasz? nei wiem, o co ci chodzi:)

Dzoł ja ci odpowiem ja z moja piersza duzo sie kochalismy i to na niej polegalem czego ona pragnie wsad w usta dla niektorych kobiet jest nieprzyjemny jak anal

ilez to juz nocy nieprzespanych.....bo nurtuje mnie jedna zagadka ktora laczy sie z mym facetem

Jaki jestem taki jaki jestem uczuciowy romantyk ,czasem zapominam o swiecie piszac wierszę ale to nie na temat prawda

Gość czekoladowy dżoł
jak to nieprzyjemny? moja mruczala i wila sie z zadowolenia i dodam ze nie robilem tego po analu. Wyjalem jak zaczela chrypiec i miotac stopami i od teraz to bylo takie nasze haslo rozpoznawcze ze konczymy.

ale o co ci chodzi, ty tu szukasz towarzyszki zycia? haha, ja tez cie nie chce, ja chce swojego chlopa:D i np. ja lubie robic laseczke swojemu:) no, czemu nie spisz?

moj ukochany mezczyzna unika seksu.....sadzilam ze to sie zdarza wylacznie w przypadku kobiet "migreny" ale okazuje sie ze nie tylko

zadne zdrady....kiedy go po setnej nocy spedzonej na wyczekiwanie..spytalam odpowiedzial ze jakos sam nie wie o co chodzi sadzilam ze faceci maja bzika na tym punkcie

Kiedy wstajesz rano masz ramie przed soba kolyszesz swym cialem nadajac mu rytm ,calujesz usta tak delikatnie musniecie wiatrv chyba ,to w nas taka mala iskierka w nas spoczywa

1,5 roku przez pierwsze 3miechy bylo ok..potem coraz rzadziej jest czuly kochajacy...ale kurde facet potrafi trzymac mnie 5 tyg w celibacie ktos zna podobne przypadki????

wiecie dlaczego nie lubie poezji? przez tych wszystkich nowych pseudopoetow-artystow, ktorzy pozlepiaja ze soba durne slowka, wiersz o niczym, a jak tylko skrytykujesz, to ci powiedza, ze sie nie znasz na sztuce, ze to wyzsze myslenie, ze za glupia jestem, hehe:D a to gowno prawda, nie mam pojecia, o co chodzi z ta koncowka twojego wiersza, dupa dupa

moze ma duzo pracy? moze po prostu troche nudno sie zrobilo? kombinowalas cos w sypialni? mowilas, zeby szczerze powiedzial, o co chodzi?

a w seksie nie ma czulosci? mozna tak, i tak, kazdy facet chce duzo seksu, jesli wszystko jest ok, a tu powinno byc wszystko pieknie, bo to nie jest dlugi zwiazek...

Ok mnie oceniajcie ja tego sie nieobawiam a co do koncuwki wiersza to moja przeszlosc

dziwny klimat tu panuje, az sie zaczynam bac... nie wiem, czemu, ale mi sie wyobraza, ze cos dziwnego tam robicie, haha