Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek6

Czy ktos niespi?

Polecane posty

A ja ide stad byle jak najdalej nikogo tu nie szukam bo i tak nie znajde chocbym z lupa w reku szukał

Fragolina jak chcesz to tez prosze bardzo ,od 3 lat jestem sam i uwazam ze tak juz bedzie

myslalam, ze juz poszedles... czemu uwazasz, ze bedziesz sam? przeciez nie masz pojecia, co moze sie wydarzyc!! ja tez tak myslalam, a teraz jest swietnie!

przez wiekszosc zycia... zreszta tez zalezy, jak na to patrzec, niektorzy powiedza, ze nie, ale wiem, ze bylo ciezko nieraz... ale teraz sie zupelnie zmienilo, wiec nie mozesz tak sobie mowic!

Powiem ci cos mam 33 lata to co moglbym miec mialem przez krotki okres .a potem byly wydarzenia na ktore bylem w ogole nieprzygotowany

ojej, to po co w ogole pisac! czlowiek sie wkreca, ciekawa bylam, a ten sie zmyl:( kicia jest jeszcze?:D

Gość ciekawe__
fragolina......jestes najladniejsza tutaj???

tak, jestem najladniejsza, ale o fotce nawet nie myslcie, hahaha ktos ma jakis temat ciekawy?

ja też się rzekomo uczę. a konkretniej rzucam już wszystko w kąt i mi wszystko jedno. próbuje się jakoś przykitrać do łoża ale mi się nieee chce :) a cóż studiujesz?