Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_szalej

biały śluz po seksie

Polecane posty

Gość nie_szalej

Witam. Moim problemem w sumie dwa jest czy moja dziewczyna nie jest w ciąży , uprawialiśmy seks na początku była gra wstępna następnie seks bez prezerwatywy w pochwę przez około 1 minute później był seks analny dość długo lecz gdy wyjąłem mojego członka i spojrzałem na pochwe partnerki zaszedł mnie nie pokój gdy zobaczyłem biały śluz lecz nie doszło do wytrysku z mojej strony to jest pierwszy problem bo nie wiem co to jest i czego mam ja i ona się obawiać , drugi problem gdy doszedłem spuściłem się na plecy i sperma spłynęła w okolice pochwy i czy mam się obawiać ciąży , wiem że test ciążowy trzeba zakupić i żeby zrobiła go po 14 dniach od stosunku lecz to jest najgorsze co może być czekanie stres i różne myśli proszę o pomoc z góry dziękuję za odpowiedzi aha dodam że moja dziewczyna miała 8 dni temu okres tzn. skończył jej się Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi .

Gość pan 681864
nie strsuj się tylko szykuj krzynkę wódki i orkiestrę ... to nie jest żart. Później będzie za późno. Kuska ci opadnie i co najwyżej będziesz mógł robić na drutach.

Gość nie_szalej
Tak miała 15 albo jakoś tak jej się skończył teraz chyba zacznę obgryzać paznokcie od nóg boje się że zajdzie w ciąże . dzięki za odp.

Gość takatamsobiejedna
Ognisty czytaj dokladnie, jesli skonczyla okres 8 dni temu, a ten glupi seks byl niedawno [wczoraj, dzisiaj?] szansa na ciaze jest calkie spora. Gratuluje :)