Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawakacje

pokój z widokiem na morze

Polecane posty

Gość nawakacje

hej mam pytanie do ludzi którzy jad ą w tym roku nad morze polskie i mają pokoje z widokiem na morze, albo byli w zeszłym roku i mieli takowe. możecie podac jakieś namiary stronki www albo numer telef i miejscowości z góry dziękuje

Gość uper
miedzyzdroje hotel amber baltic....przynajmniej polowa pokoi ma widok na morze :)

Gość nawakacje
dzięki no ale ja myslałam o czymś trochę tańszym :) i płatnym w złotówkach nie w euro:) ale dziękuje

Gość uper
zarcik taki :) sama tam oczywiscie nie bylam :)

Gość nawakacje
:) spoko

Gość nawakacje
upupuipupupup

Gość namiot rozbij na plaży
i widok na morze i duża wanna z jacuzzi na miejscu

Gość nawakacje
hahaha

tanio pokoju z widokiem na morze nie znajdziesz wogole w tym roku nad morzem to jest koszmar cenowy apartamenty z widokiem na morze od700zl do 1200.oczywiscie za noc ale ze sniadaniem:P

Gość nawakacje
znalazłam jeden w widokiem ale bez łazienki za 170 zł za pokój i tyle jestem w stanie dać

sama widzisz,ze drogo:O Za 200 zl mialabys apartament,super warunki.Tyle,ze bez tak pieknego widoku:)

Gość nawakacje
wiem właśnie ale druga połowa uparła się że musi być widok na morze :)

Gość Darłówko
Darłówko bardzo mi się podoba!!!! Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości, po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży. Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquapark z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (z TV, internetem i parkingiem). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a>< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl

Gość macie z widokiem i nie drogo
www.nawydmie.zcdf.info

Gość gość
Ja wolę jechać w góry i bardzo mi się tam podoba w Szklarskiej porębie. Przy okazji pięknego miejsca znalazłam bardzo fajna kwaterę a raczej apartament http://kotlarskiapartamenty.pl/. Bardzo piękne i zadbane pokoje.

Gość matylda344
Warto sobie kupić mieszkania nad morzem . Można je wynajmować lub też samemu w nim mieszkać w okresie wakacyjnym. Tutaj http://alfapark.pl jest ciekawa propozycja. Mieszkania na sprzedaż Gdańsk Morena szybko znajdują klientów, więc warto się spieszyć.

Gość Aneta

Jeżeli szukasz typowych apartamentów nad morzem to warto skorzystać z oferty  APARTINFO. Biuro oferuje wynajem apartamentów nad morzem w Gdańsku, Gdyni, Sopocie, w Helu a nawet w Jastarni.