Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chOOlerAAAA

Czy istnieje taka dieta??? / /

Polecane posty

Gość chOOlerAAAA

Czy istnieje w ogóle jakaś dieta spalająca mięśnie? Taka, że się je np. mało białka, no nie wiem, musi coś być... :O chyba wszyscy, którzy się odchudzają, chcą utracić tłuszcz, bo to jest ich problemem, a o mięśniach mało się mówi i są tylko jakieś ćwiczenia, które raczej gówno dadzą... :O Wiem, że jest dieta spalająca (tłuszcz oczywiście... :O) no i taka, która rozbudowuje mięśnie, bodajże dla kulturystów... dietę powiększającą tkankę tłuszczową łatwo sobie skomponować - po prostu wcinać słodycze... :D ale o diecie redukującej mięśnie nie słyszałam, nie czytałam i w ogóle! :( Wie ktoś coś na ten temat? W końcu na pewno istnieją takie osoby, których zmorą są mięśnie i nie wiedzą jak je zredukować, a przecież wiadomo, że tłuszczu łatwiej jest się pozbyć niż nadmiaru mięśni... :( Wiem, że są te pilatesy i w ogóle, wiem, że to coś daje ale raczej na mięśnie wyrobione, a nie takie, które ma się od zawsze, ale takie odstające i wiszące jak flaki, które by się chciało przypłaszczyć... :(

Gość chOOlerAAAA
??

Gość ytdfsz
Myslę że jak nie będziesz ćwiczyć, będziesz jeść dużo poniżej swojego zapotrzebowania i głownie węglowodany, a jak najmniej białka i tłuszczu to mięśnie też powinny się zacząć spalać. Podobno łatwiej utracić mięśnie niż tłuszcz.

Gość chOOlerAAAA
ooo dzięki! :) a czego bym miała nie jeść?

Gość chOOlerAAAA
tylko ja bym bardzo chciala spalic troche miesni na nogach, nie chce zeby mi zanikaly na tułowiu... :( no coz pewnie nie uda sie spalic tylko tych na nogach, zawsze na tulowiu tez ubedzie... a ja mam juz zbyt chudy tułów a te nogi... :O :o

Gość pierwszy
raz słyszę żeby mięsnie wisiały jak flaki. Takie flaki to najczęsiej daje zwiędła skóra po maxymalnym odchudzeniu!

Gość to są geny
na to nie ma rady

Gość chOOlerAAAA
ja sie nie odchudzalam nigdy... tzn. one "wisza" jak są nienapięte a jak je napnę to są twarde i pogrubiają nogi... chodzi o te mięśnie zewnętrze na całej długosci uda... one u mnie jakby odstają, a jak sie je przycisnie do nogi to od razu jest korzystniej... :O