Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotus1990

byty na obcasie...

Polecane posty

dziewczyny wklejajcie zdjęcia fajnych butów na obcasie na lato,chciałabym kupić jakieś ale nie mogę znaleźć nic ciekawego

Gość 65rkjikik
nie umiesz ocenić czy buty są ładne? :/

Gość a po diabla ci te opinie
? przeciez wiadomo ze jednym bedzie sie podobac innym nie a nosic bedziesz je ty, wiec to twoje zdanie powinno sie liczyc:O

te pierwsze zielone bardzo ładne, mam prawie takie same tylko białe i na niziutkim koturnie, jak ten obcas (no więc nie całkiem takie same :)) drugie tez mogą być, ale mniej mi sie podobają, zresztą ja nie kupiłabym zielonych chyba...

żeby znać zdanie innych,pozatym prosiłam o zdjęcia fajnych butów a nie opinie,tamte dwie pary to tylko propozycja

dotus1990 (zazdrosnica1@buziaczek.pl) 15944221@tlen.pl umiem ocenić,ale chce znać opinie innych! dotus1990 pisałaś, ze chcesz znać opinie, to się zdecyduj kobieto

nooo, lubisz mocno \"zapaskowane\" buty... na mojej nodze takie wyglądają zbyt masywnie

nibys bez 2 zdań oryginalne ;) niestety na mojej, raczej szczupłej nodze ze stopą rozmiaru 40-41, takie buty wyglądają jak ogromne kloce :P no i paski skracają nogi więc wolę buty wsuwane bez paseczka wokół kostek - w końcu im dłuższe tym lepiej :D

Gość hania1234
kochane, do biegania na zakupy to sie zaklada balerinki, ew. płaskie klapki a jak chcecie buty na obcasie to mają być na obcasie - kobiece i sexy - takie jest moje zdanie ;) poza tym wierzcie mi że wysokość szpilki niekoniecznie musi rownac sie z wygodą, ja np mam kilka par butow na obcasach 10,11 cm i wzwyż ale są idealnie wyprofilowane i mogę w nich śmigać naprawdę pół dnia i czuje sie w porządku ;) nibys, genialne te Twoje propozycje ;)) też mam tych sprzedawców z allegro "na oku"

nie da się ukryć ze lubię paski, platformy i wysokie obcasy:P jeszcze jak jest w nich odrobinka ostrości to już po prostu muszę je mieć:P taki typ sandałów lubię i w takich mi najwygodniej (10cm obcasa i platforma to najwygodniejsza kombinacja a 4 cm obcas to ból i koszmar dla mojej stopy). poza tym mam nawet mały rozmiar buta 35/36 i nie wyglądają na takie masywne i raczej zmieszają rozmiar mojej stopy i wygląda na mniejszą co lubię. hania a myślałam że będę jedyna:P

a ja niestety nie mogę nosić platform, bo na mojej nodze wyglądają po prostu dziwacznie, a szkoda, bo niektóre z butów na platformach są naprawdę ładne... zwykle chodzę na szpilkach, a najwyższe jakie miałam do tej pory to 10 cm... i tez mam taki sam rozmiar jak Ty nibys