Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxxx

nie zaczęłam opakowania. co teraz?

Polecane posty

Gość roxxx

witam. moja głupota sięgnęła zenitu. biorę cilest od ponad roku. i pech chciał,ze zapomniałam zacząć opakowanie. wczoraj kochaam sie z chłopakiem i dopiero po tym dotarlo do mnie,ze jestem w plecy 2 tabletki. na ulotce pisze, ze najpierw 2,a później nastepnego dia kolejne 2. wczoraj zażyłam 2, jak pisało. dziś przeczytałam o metodzie yuzope czy coś takiego;) i ze strachu po 12 godzinach od poprzednich zarzyłam kolejne 2. Co mam robić dalej? Jakie jest ryzyko, jeśli finał nie odbył sie we mnie? dodam,ze kochałam sie wczoraj, po 3 gdzinach wzięłam te 2 tabletki. poprzedni stosunek był 2 tygodnie temu. kiedy mogę wykonać ewentualny test? błagam o pomoc.

test najwczesniej po ok.16-17 dniach.a najlepiej 3tyg.i chyba przy zapomnieniu tabletek w 1 tyg.jest duza szansa.a nie pomyslalas o wizycie u gina po escapelle?

Gość roxxx
są wakacje,to nie takie roste dostać sie do lekarza. pociesza mnie jedynie fakt, ze to był stosunek przerywany. no, i że natychmiast wzięłam tabletki. chyba jajeczko nie zdążyło sie wytworzyć?

Gość alfabetagama
o matkoooooo.powiedz ze to prowokacja!!!! po 1.jak nie chcesz ciazy to chyba lepiej isc prywatnie!! po 2.w ulotce wyraznie pisze ze zapominajac tabl.ryzyko zajscia w ciaze najwyzsze jest w 1 i 3tyg.brania~!\bierzesz niby rok,a jestes taka nieodpowiedzialna.a potem ze rodza sie dzieci z brania tabletek.

Gość roxxx
nie, to nie jest prowokacja. i nie jestem nieodpowiedzialna. biorępełnąodpowiedzialność za to, corobie, bez wzgledu na to jakie bedą tego efekty. zastosowałam sie do ulotki w której pisze,ze ma barćpo 2 tabletki i przez tydzień dodatkowo sie zabezpieczć. a ryzyku ciąży jest wtedy, kiedy kochałam siew poprzednim tygodniu. NIE KOCHAŁAM SIĘ W POPRZEDNIM TYGODNIU, ZASTOSOWAŁAM SIĘ DO ULOTKI

Gość teraz przez cale opakowanie mu
sisz sie dodatkowo zabezpieczac

Gość przedchwila
byla mowa ze kochalas sie wczoraj.a stosunek przerywany to zadna metoda.