Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sama

AFOBAM

Polecane posty

Gość a ja sama

lekarz rodzinny przepisal mi ten lek, bo kolacze mi serce i mam czasem problemy z poruszaniem sie poza miejcsem swego zmieszkania. Naczytalam sie o tym leku i boje sie go brac, boje sie uzaleznienia gdyz mam slaba psychike. Jakie macie z tym lekiem doswiadczenia. Prosze o pomoc!!

Gość brałam...biorę afobam
Ja też miałam zapisany ten lek, z tym że lekarz kazał mi brać w "razie potrzeby" 1 tabletkę. Ja natomiast bardzo źle się po tej dawce czułam i zaczęłam brać tylko pół tabletki. Jest bardzo dobrze-normalnie funkcjonuję, ale spokojna i zrelaksowana. Nie zauważyłam też owego uzależnienia, którego sie obawiałam, ponieważ biorę go jak już wspomniałam tylko kiedy to konieczne. Myślę, że skoro lekarz Ci zapisał ten lek to spokojnie możesz go brać.Trzeba być świadomym co się robi i obserwować kiedy jest on niezbędny a kiedy da się bez niego żyć. Pozdrawiam

Gość a ja sama
mi kazal brac dziennie 0,25 mg a Ty jaka mialas dawke tego leku 0,5 czy 0,25? i teraz nie wiem ehh bo bralabym go sobie w bardziej stresujacych chwilach albo jak musialabym dgzies pojechac....

Gość a ja sama
a do tego mam bisocared na regulacje pracy serca bo wlasnie dosc czesto mam kolatania

Gość brałam...biorę afobam
Biorę tę mniejszą dawkę. Ale też wyłącznie pół tabletki.

Gość a ja sama
i nie czujesz sie zamulona czysenna? ja mam to brac na noc.....a moge spytac na co dostalas ten lek i w jakich sutuacjach go rpzyjmujesz??