Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

NIE MAM POMYSŁU NA

Polecane posty

ladaco a coś innego :P:P:P:P???????? siedziałam w domu rok temu :O:O:O:O:O:O

Gość szurMarcheweczka
OD MYŚLENIA SĄ BIURA PODRÓŻY ,JA ZAPEWNIAM TOWARZYSTWO A TY RESZTĘ:)

Gość kikoo
ja ci powiem jaki pomysl mam ja: 3.07 lece do rzymu, zalatwilam sobie staz w branzy turystycznej choc nie mam o tym pojecia, bo nie studiowalam turystyki, jedynie ja uprawialam :D zostaje tam na miesiac, w tym czasie bede zwiedzac (bo jest co.... ) jezdzic na plaze, chodzic na pizze, lasagne, spaghetti.. tiramisu i inne pysznosci. poznam wielu ciekawych ludzi, jak za kazdym razem gdy gdzies wyjezdzam. ogolnie caly miesiac wyniesie mnie okolo 800-1000 euro. :)

Gość kikoo
zbieralam na to caly rok, ale warto.. uwielbiam jezdzic za granice na tak dlugo bo dopiero wtedy odkrywa sie uroki danego panstwa, miasta czy miasteczka.. jak masz troche kasy to polecam jak nie masz kasy ale masz odwage to zawsze mozesz wziac stopa podobno niezapomniane wrazenia (moi znajomi podrozowali kilka lat) pzonali mase fajnych ludzi, z ktorymi utrzymuja kontakt a jak nie masz ani kasy ani odwagi ale masz przyajciol to zawsze mozesz zorganizowac wyjazd nad polskie morze, tylko nie zapomnijcie plaszczy przeciwdeszczowych bo ma lac.. :O

Gość
mam dla Cię kilka opcji - wycieczka po kaffe - noclegi na kaffe - wspinaczka po kaffe - spływ z kaffe - wywiad z kaffe - noc z kaffe :) tyle możliwosci kochana , mozesz mieszac i wybierac dowolnie :)

przerwa wymiatasz :D:D:D:D:D spływ po kafe :D:D koleżanek nie mam :O:O coś innego prócz kafe :O:O:O i tv :O:O

Gość kikoo
no to moze wyjazd na oboz zagraniczny? bylam kiedys w hiszpanii - cale dnie plaza, wieczorem disco, mialam 18 lat, pelno nastolatkow, super zabawa :D i byli tez samotni, bez znajomych.. zawsze mozna sie wkrecic w jakas grupe. a jak nie masz kasy to moze zalatw sobie jakas robote na lipiec i jedz w sierpniu...

Ja ostatnio przegladam oferty wycieczek objazdowych. Zawsze jezdzilam na typowe pobytowe wakacje. We wrzesniu chcemy z okazji rocznicy slubu wybrac sie z mezem na objazdowke wzdluz wybrzezy Adriatyku z funclubem. To jest chyba fajna opcja wakacyjna dla wszystkich: malzenstw, singli itd. No moze niekoniecznie dla rodzin z malymi dziecmi. ;)