Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqecvwf

WYPALANIE PŁYTY Z MUZYKĄ PRZEZ NERO NA CD_RW -POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wqecvwf

kupilam cd-rw, mam kolo 150 piosenek, kiedys wydaje mi sie ze wrzucalam na takie cd-rw setki utworow,ktore normalnie graly,a teraz jak wypalilam plyte jako dysk z danymi - to gra tylko pierwsza, reszty jakby nie bylo. Potrzebuje plyty do samochodu, radio w nim odtwarza pliki mp3.I tu moje pytanie - czy jesli jest napisane na tej płycie cd-rw - 700mb, 80 min, to wejdzie mi na nią tylko te 15 piosenek i nic wiecej?:(

Gość wqecvwf
upup

Gość przerób je
na mp3

Uruchom Nero Express wybierz opcję Muzyka/Dysk Mp3 i \"Dodaj\"...program sam przerobi audio na mp3...

Gość wqecvwf
upup

Gość wqecvwf
ale nie chce zeby mi cos przerabial,przeciez mam je w mp3, tylko ze zajmuja duzo miejsca:(

"...a teraz jak wypalilam plyte jako dysk z danymi" - a dlaczego wypalasz je jako dysk z danymi?! Po prostu nagraj jako mp3 i najlepiej na CD-R ...CD-RW to płyta wielokrotnego użytku i może ci się już..zużyła...:-P a 150 utworów powinno się zmieścić na 700 MB jednak zależy od tego ile mb mają utwory....kup CD-R 800 MB...to na pewno wejdą...

Gość wqecvwf
miesci sie,ngaralam teraz na swiezutka plyte, jak dosk z mp3 i dupa, nie chce sie odtwarzac... a stare jakies plyty tez rw dzialaja normalnie....

Gość wqecvwf
dobra,teraz wzielam cd-r 700mb wlaczam nero i wybrac mam :utworz audio cd, utworz cd z mp3 i inne do dvd, wiec wybieram cd z mp3 wrzucam piosenkki, klikam burn no i niby sie robi w 30 sekund,plyta wylazi i nie dziala.....

Gość wqecvwf
upup

Gość wqecvwf
up pliz!!

Gość wqecvwf
upupuppuup