Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lara259

ile mają 30 latki

Polecane posty

Gość lara259

30 latki jaki jest Wasz status finansowy? Czy wszyscy / wszystkie posiadacie własne mieszkania, samochody. Czy wasza sytuacja materialna jest stabilna, czy może jest wśrod Was ktoś, kto jeszcze się nie ustatkował?

Gość Zygmunt Zwodzi
Mam wlasna firme, dwa samochody (jeden limuzyna - starszy i nowszy miejsci mniejszy), dom na wsi, apartament blisko centrum miasta, dom po dziadkach w kamienicy, cala szafe markowych ciuchow, rozne fetysze z najwyzszej polki, komputer za 10 tys, laptop za 6, telefon za 1,5 tys, aparat cyfrowy, nie wspominam o moich hooby w ktorych sprzet jest dosyc drogi, plus wsszytko to co mam w firmie. Gdybym tak chcial to wycenic to troche bedzie, no ale ostatecznie nie jest to zaden wielki majatek. Pewnie cos pominalem ale kto by to spamietal.

Gość tuż po trzydziestce
32 lata, własne mieszkanie (3 pokoje w mieście średniej wielkości, rodzice się dołożyli w połowie), samochód 10-letni samochód (Jeep, własny), własny pies, były mąż, nowy narzeczony w komplecie z dzieckiem ;)

Gość taka jedna kobieta waga
ja 27 lat, mój mąż 30. Własne mieszkanie 3-pokojowe w dużym mieście. Rodzice się nam dołożyli. Oboje mamy pracę i mamy póltorarocznego synka. Mamy też mały 2,5 letni samochodzik.

na kaffe to każdy ma wszystko swoje :D nawet ręce które teraz piszą ... no moze ten ostatni to nie był najlepszy przykład :p

Gość ufffffff
ja mam swoje mieszkanie 50m, 4-letnie Megane i działkę budowlaną. Mieszkam w małym mieście

Gość ufffffff
teraz czekam aż mnie bedzie stać zacząć coś na niej stawiać :)

Gość karmazynowa krew
mieszkam z wynajmowanym bo nie widze potzreby inwestyci w nieruchomosci. mam wlasny motor i sredni samochod. wole wydawac pieniadze na wspomnienia i kulture: podroze, wypady do teatru, ksiazki, przyjecia. i na sprzet sportowy

Gość marzycielka poszukuje
26, wlasne miesznie (bez dokladania sie kogokolwiek), samochod....chyba tyle:-)

a mnie ciekawi skad majac 30 lat macie wlasne mieszkania bez pomocy rodzicow czy nie odziedziczone po dziadkach? sama mam 30 na karku, od paru lat pracuje za granica a mieszkania mi sie nie udalo jeszcze dorobic. mam troche oszczednosci, 12-letnie auto, mieszkanie 50m na kredyt a i tak w porownaniu z kolezankami ze studiow to niezle mi sie powodzi.

trzeba umiec sobie w zyciu radzic....a nie z glowa w chmurach chodzic!!

Gość Taka jedna kobieta waga
WIesz, wydaje mi się, że też nie mam źle. Niemniej napisałam uczciwie, że rodzice nam się dołożyli. Ja też się zastanawiam, jak mając np. 27 lat, tak jak ja kupić sobie w Krakowie mieszkanie 67 - metrowe bez pomocy rodziców, badź nie w całości na kredyt. A i tak przy obecnych cenach, nawet przy niezłych zarobkach nie tak łatwo o zdolność kredytową....

marzycielka zdziwilabys sie jak bardzo twardo stapam po ziemi. Osobiscie nie znam ani jednej osoby ktora by sie przed 30 samodzielnie dorobila mieszkania, stad moja ciekawosc jak tobie sie to udalo? Bank obrobilas, wygralas w lotto? przyznaj sie:p

pracowalam ciezko....!!!

czasem los daje ci szanse wiec trzeba z niej skorzystac i wybrac ta odpowiednia droge do realizacji swoich marzen....

wiec w tej chwili mam 26 lat i jestem niezalezna od jakiegos faceta!!!

Gość
fajnie, że chociaż na kafe można się tak poczciwie dowartościować :D 27 lat, domek 120metrów, stare auto kiepskiej marki, kredyt 60tys. do spłaty :D (z pomocą rodziców)

Gość blond tipsiara 173cm
3 samochody, męża starszego, dom z ogrodem i własny biznes, na tipsy i solar starcza :)

Gość niebieska33
33 lata, mieszkanie 2 pokojowe w duzym miescie- pomoc rodzicow i jeszcze kredyt do splaty ( za czasow panienskich)i razem z mezem ok 100 tys oszczednosci.Odkladamy na nastepna nieruchomosc..

Gość anna_27
trochę tego się uzbierało

Gość bad boy86
ta juz widze jak marzycielka sie dorobila mieszkania w wieku 26 lat :D

Gość niebieska33
zawsze mozna zostac kobieta do towarzystwa;)