Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał6667888

Nowy facet mojej laski napisał do mnie

Polecane posty

Gość nadal nie kumam dlaczego dla
dobra wszytskich jej nie usuąć a ona Ciebie usuneła

Gość rafał6667888
nie ona też mnie nie usuneła zerwałem ja rozstaliśmy sie w nienawiści on mnie ponoć kocha jeszcze

Gość dzień ojca
a masz powód, żeby obawiać się skarbówki??

Rafał olej ich i za chiny nie usuwaj teraz konta. Nawet jeśli jesteś czysty dasz im znać że się boisz i narazisz się na kolejny szantaż. Olej ich po prostu, nie dyskutuj, nie jego brocha kogo trzymasz w kontaktach

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkj
a jesli maaaaaaaaaaaaaaa?to co robic??????????

Gość neeewwwwwww888
skarbowka ma wgląda do papierów 5 lat wstecz..reszte mozna wywalic ;)

Gość dzień ojca
jeśli ma to nie robić nic - jak usunie, to dla mnie będzie to znak, że ma coś na sumieniu i że można go tak szantażować, więc najlepiej w ogóle nie reagować, a w wolnej chwili starać się wszystko wyprostować jakbyś napisał jakie masz problemy to może mogłabym pomóc, powiem Ci tak szczerze że skarbówka często olewa donosy, raz nam się trafił donos że facet sprzedaje jajka od kur i nie odprowadza od tego podatku, tak że śmiech na sali :/

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkj
nie zapominajci eże ten łoś pisał że ma tam znajomych a więc potraktują spawę indywidualnie

\"bardzo inteligentna grozba jakby groził że Ci na kopie że cie bobije miałbyś go w ręku możesz iśc na policje..A tu ludzie faktycznie boją sie urzędu skarbowego....heheh cwany gościu \" A JA CZYTAŁEM ŻE TAKIE COŚ TEŻ KWALIFIKUJE SIĘ JAKO SZANTAŻ:P.I DODAM że możliwe że jak to zrobisz on znowu coś zażąda:P.

Gość dzień ojca
no więc w skarbówce jest pełno różnych "działów", które w większości nie mają ze sobą kontaktu - tzn nie mają dostępu do tych samych danych i np. u mnie w skarbówce kto inny zajmuje się przyjmowaniem donosów, inny ich weryfikacją a jeszcze inny sprawdzaniem, czy faktycznie coś takiego miało miejsce i każdy donos musi przejść wszystkie służbowe drogi, więc Ten gość żeby coś zdziałać musiałby mieć znajomych we wszystkich działach. I wiem, że w to nie wierzycie, ale w skarbówce pracują też normalni ludzie, którzy nie lubią się ośmieszać i narażać i szczerze wątpię w to, że jakiś znajomemu chciałoby się skrzykiwać kontrolę bez dowodów, bo różnie może być. Moja rada dla autora - jeżeli faktycznie masz jakiś syf w papierach to staraj się to poodkręcać, bo jednak może być różnie.

Gość heheeeeee
kolego to jest szantaż... Masz na to dowód, jesli jesteś w miarę sprytny to możesz to wykorzystać przeciwko niemu...

Gość tak straszny szantaż napewno
się tym zajmą

Gość hehehihehiiha