Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

szkoda ze nie ma juz 2Paca. Napisalabym do niego list gdyby zyl.

Polecane posty

2pac całą swoją legendę zawdzięcza temu, że go zastrzelono. Gdyby nie oberwał byłby jednym z wielu raperów i na pewno nie gloryfikowano by tak jego twórczości i nie byłby żywą legendą. Ot, kolejny raper i tyle.

Gość
general, masz racje, wiem. ale lubie jego muzyke, co zrobic?

Nic, ciesz się tym. Sądziłem jedynie że nie masz świadomości tego, że gdyby nie to że go odstrzelili, prawdopodobnie połowa ludzi która go teraz słucha, nigdy by się o nim nie dowiedziała.

Gość
noprzesadzasz, ze by o nim nie uslyszano. to (na miare swoich czasow) gwazda jak 50cent czy inny puff daddy dzisiaj.

Bez przesady. Raczej jak Busta Rhymes. Czyli koneserzy gatunku znają, ale w powszechnej świadomości jednak raczej nie funkcjonuje. Poza tym - przeczytaj jeszcze raz co napisałem, Łodzianko :P Miałem na myśli połowę jego obecnych słuchaczy, a ponadto wzbogaciłem to twierdzenie słowem "prawdopodobnie".

..a ja słuchałam jego utworów gdy jeszcze żył (byłam wtedy nastolatką)...;) i takie klimaty podobały mi się wtedy...potem przeszłam na Nirvanę...a później to już Illusion...i Sweet Noise...szukałam swojego stylu...jak to nastolatki....:-P

Gość
oj nie czepiajmy sie szczegolow, z tym puffem i 50centem chodzilo mi o popularnosc, Busta przeciez tez jest komercyjna i znana;) a z tym listem to tak mnie cknelo, bo sluchalam Changes i Breathin i innych kawalkow;) i tak sobie pomyslalam, ze w sumie fajny facet, przystojny i w ogole i napisalabym mu o sobie:D tak jak kiedys mialam faze, zeby napisac do Eminema ale to mialam z 15 lat:D i marzylam o tym, ze odpisze i zaprosi do studia..... o kurwa, nie wierze ze to pisze:D:D

Gość Kurt Kobajn
a do mnie byś nie mapisała?