Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsa

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gfdsa

czy wolicie dziewczyny takie fest szczupłe ktorym sie nie złączają uda,ani kolana? czy takie zdrowe i szczupłe ,ktore nie maja jakis tam prześwitów ,jakis biust sie pokazuje i wcięcie w talii tez jest? chodzi mi np. o to 173cm i 50kg czy 173cm i 57kg ??

Gość gfdsa
dobra od początku :) bo zastanawiam sie,czy nie zrzucic 7kg ...waze 57 przy wzroscie 173cm ... ii teraz nie łączą mi sie kolana :D bo są za szczupłe,ale uda tak bo jednak co nieco mi w nie weszło.. co do piersi jestem przekonana,ze jak schudne to bede miala je mniejsze,a ze teraz mma miseczke B to co bedzie kiedy zostanie mi miseczka A :O to juz masakra jakas.. czyli oc mi radzicie?

Gość gfdsa
z tymi prześwitami?:D chodzi o to,ze im szczuplejsza dziewczyna tym większą ma szpare między nogami ! wygląda to mniej wiecej tak () aa jak ma troche więcej kilo to ta szpara sie zmniejsza ,wypełnia... o to chodzi:P

Gość na kafe karły do metra
przecież tu nie ma facetów. To jakbyś nazwała parówki z biedronki pokarmem pierwszej klasy :D

Gość gfdsa
dokładnie ! :D aa co lepiej to wygląda jak jest taki most ??

Gość fycvghjbk
autorko facetom trzeba nazywac rzeczy po imieniu , konkrety. Sa kobiety szczuple oraz chude , ktore wolicie ? Ps. bedny topik :) niepotrzebny

Gość gfdsa
oj dobra co sie czepiasz;)) a topik nie jest niepotrzebny bo dla mnie przydatny..

Wiele zależy od budowy ciała. Dobrze ważysz. I nie chciej ważyć mniej 🌼