Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatujjjjjjj

Nie wiem co o tym myśleć! Pomocy!

Polecane posty

Gość ratatujjjjjjj

Miesiączkuję dość nieregularnie ale oprócz tego nigdy nic nie zmartwiło mnie. Podczas ostatniego okresu wydawało mi się, że tez jest wszystko w porządku. W czwartym dniu czyli pod koniec okresu podczas wieczornego prysznica poczułam okropny zapach, tak jakby rozkładajace się mięso? Zachowywałam higienę, tamponów nie stosowałam więc przeraziłam się i pojechałam na pogotowie. Zbadano mnie, z pochwy wyciagnięto "skrzep" wielkości około 4cm. Nawet mnie zbytnio nie badali, dali tylko jakieś zastzryki i kazali w razie czegoś niepokojącego zgłosić się z powrotem a jak wszystko będzie dobrze to o zaistniałej sytuacji powiadomić mojego ginekologa przy najbliższej wizytcie. Wszystko poszło ekspresowo,kiedy próbowałam coś zapytać mówili, że później będzie czas na rozmowę. Dopiero przy wyjściu z pokoju postawiłam się i zarządałam jakiegos wyjaśnienia. Lekarz powiedział, że to było samoistne poronienie. No ok, porionienie ale jak to możliwe skoro od roku nie współżyłam?????? To samo mu powiedziałam a on sie tylko rozesmiał i powiedział, że w niepokalane poczęcie nie wierzy a ja podważam jego kompetencje zawodowe!!! Do swojego ginekologa jestem umówiona dopiero na przyszły poniedziałek, co ja mam mysleć???

Gość Jolanta255
o fuck...dziwna sprawa...ten lekarz to jakis frajer, a tą sprawę trzeba wyjasnic.

Gość ratatujjjjjjj
Tylko co możan wyjasnić skoro to miało miejsce kilka dni temu a wizyta u lekarza aż za tydzień? Wertuje strony w internecie ale nic podobnego nie znalazłam :(

Gość ogrodniczka 2
Moze to była cysta?

Gość Jolanta255
Opowiedz innemu lekarzowi jakiemus dobremu tą sprawe, tak jak nam opowiedziałas...może bedzie wiedział co to było, jakies badania moze Ci zleci...ja nie wiem co to było bo sie na tym nie znam, ale na pewno bym tego tak nie zostawiła

Gość ogrodniczka 2
wiesz co ja lekarzem nie jestem, ale czasami jak nie dojdzie do zaplodnienia nie wszystkie jajeczka zostana wydalone i zostaja na nastepny miesiac, to znaczy powiekszaja sie i tworza takie cysty. Moga sie one wydalic jako duze skrzepy z kolejnym okresem. Moze to to? A cysta nawet przy tescie ciazowym daje wynik pozytywny, no ale lekarz nie powinien pomylic.

Gość ratatujjjjjjj
Nie wiem co to było, on powiedział, ze to była ciąża i nastąpiło poronienie. A jak mu powiedziałam, że to niemożliwe bo od roku nie współżyję to powiedział, że podwarzam jego kompetencje, że robie durnia z niego, ze sama nie wiem co się ze mną dzieje. Testu ciążowych nie robiłam bo po co skoro ciąża jest niemożliwa a okres występował co miesiąc mniej czy bardziej w terminie. Do ginekologa jasne że pójdę i przedstawie mu co się wydarzyło ale to aż za tydzień, do innych wiary nie mam i chyba słusznie skoro się dowiaduję że zaszłam w ciążę z powietrza.

Jeżeli to miało miejsce kilka dni temu i nie przekroczylo ok 10-12 dni to zrób test. Powinna jeszcze wyjsc ciąża. Jeżeli nie współżyłaś to ja szczerze nie mam pojęcia. 3maj się!

Gość ratatujjjjjjj
Zrobiłam test - negatywny. Przecież to oczywiste, że nie mogłam byc w ciąży.