Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Emma

Wakacje we wrześniu - ciało godne BIKINI.

Polecane posty

Gość kilogramy
ile wy chcecie schudnąć, i ile jecie kalorii tak wogóle:)?

Gość nodule
jest ktoś: )?

Jestem jestem :) Ja żadko kożystam z neta, ogólnie to mnie w domu praktycznie nie ma ;) Ciągle w ruchu. Ja staram się jeść ok 1000 kcal, do tego 2 godzinki ruchu minimum. Pod koniec dnia czuję się cudownie zmęczona i lekka :) A czerwona herbata jeszcze to wspomaga. Mam pytanie, czy któraś z Was kupuje SHAPE? Nowy numer miał być od czwartku a do tej pory w kioskach go nie ma :o Kurczę, jestem uzależniona od tej gazety :P

Gość kilogramy
nie wiem, ja nigdy o tym nie słyszałam :P

ech, szkoda. Jutro planuję cały dzień w ruchu :D W ogóle jaka pogoda u Was dziewczyny? U mnie słonecznie jak narazie :)

Gość wakacje w Egipcie
ja tez chce, jade na wakcje we wrzesniu, i chce ujedrnic cialo, cwicze ale troszke nie regularnie, slodycze mnie zgubia jestem uzalezniona od cukrow i nie wiem co mam z tym zrobic. tez sie przylácze jesli moge, mam z 7 kg do zlikwidowania.

Gość czekoladaD
witam;D moge sie przyłaczyc?;> waze 63 kg przy 165cm wzrostu:( chodze na basen i codziennie wychodze z psem na spacer;) ogólnie mam dużo ruchu i jakies8 kg do zrzucenia:( chciałabym zmniejszyc ilosc posilkow do dwoch dziennie?;> ktos sie przylaczy?;> pozdrawiam;)

Gość wakacje w egipcie
jutro po pracy ide biegac, normlnie to chodze na areobik i cwicze callametics w domu...ale musze sie zmoblilizowac aby to robic czesciej

Gość czekoladaD
a jaka stosujesz diete?;>

Gość nodule
hej !:D ja dzis dzień zaliczam do udanych, chociaz jakos dzis cięzko mi było sie powstrzymac:

Gość nodule
trudno mi dzisiaj, mam ochotę iść i wciurzyć kanapki !:

Ja też chcę się przyłączyć:D Nie jem po 17:00 i odmówiłam sobie słodyczy:) Ostatnio tez kupiłam czerwcowy nr Shape\'a i zaczęłam dzisiaj ten trening z płytki. Niezły:) Serdecznie pozdrawiam:)

Ja też chcę się przyłączyć:D Nie jem po 17:00 i odmówiłam sobie słodyczy:) Ostatnio tez kupiłam czerwcowy nr Shape'a i zaczęłam dzisiaj ten trening z płytki. Niezły:) Serdecznie pozdrawiam:)

Gość nodule
no to witaj:) ja dzis na sniadanie zjem kanapki ze szprotkami + herbata :) a teraz idę się ubierać do kościoła do potem ;)

Witajcie :) Cieszę się że chcecie dołączyć. Pamiętajcie tylko, że tutaj nie wymiękamy! Ja dzisiaj mam wycieczkę rowerową - ponad 30 km do zrobienia :) Dlatego zjadłam większe śniadanie. Coś ok 400 kcal. Dzisiaj rezygnuję z kolacji. Zaplanowałam wieczorem zrobić sobie peeling kawowy, podobno skuteczny. Kurcze, czerwcowy numer SHAPE też mam ale ciągle czekam na lipcowy. Miłego dnia dziewczyny. KEEP THE FIGHT! :D

Gość nodule
a ja już po śniadanku :), ej dziewczyny jadłyscie żUREK z winiarów? bo przeczytałam ze w 100ml ma tylko 19 kalorii ;O i az tak mi sie go zachciało:)

Jak na żurek to niewiele ;) W sumie to sama chemia ale skoro Cię tak ciągnie do niego to smacznego życzę :) Z roweru nici bo pogoda się zepsuła :/ Ale za to w domu poćwiczyłam trochę :P

Gość nodule
czyli jak będę takie zupki jadła codziennie to mało schudnę?

Gość no to ja się mogę przyłączyć
hej:) fajnie, że tyle osób się przyłączyło bo razem raźniej:) nadal ćwiczę, wychodzi mi tak z godzinę dziennie. dodałam do tego masaż bańką chińską i mam nadzieje, że w końcu mój cellulit moja zmora zmniejszy się na tyle, że nie będzie widoczny. masowałam się dopiero trzy razy więc nie mogę jeszcze powiedzieć o efektach, na razie ciało jest bardzo miłe w dotyku:) polecami kupienie wagi, ja nie miałam przez kilka lat i ważyłam się albo u znajomych albo w ikei. postawiłam na wagę, która wskazuje również pomiar tłuszczu, masy mięśniowej i wody w organiźmie bo pracuje nad zmianą proporcji tłuszcz/mięsnie, a jak pisałam wcześniej nie muszę ważyć dużo mniej:D pozdrawiam i idę poćiwczyć:)

nodule - na pewno schudniesz ale kosztem swojego zdrowia. W tych zupkach nie ma nic naturalnego, nawet to, że jest napisane BEZ KONSERWANTÓW nie świadczy o tym, że to jest dobre dla naszego organizmu. Dieta trochę polega na tym żeby oczyścić się ze śmieci. Polecam Ci samej ugotować zupę. Fakt - więcej czasu to zajmuje ale masz większą pewność co jesz ;) no to ja się mogę przyłączyć - dobrze, że się odezwałaś :) Ćwiczenia to jest właśnie to co powinnyśmy pokochać. Mówisz masaż bańkami chińskimi? W którymś topiku czytałam że podobne działanie ma zasysanie kłopotliwych partii...odkurzaczem :D Myślę, że spróbuję tego :) Trzymajcie się i miłego wieczoru. Ja sobie obejrzę kabareton :)

Gość wakacje w Egipcie
to ja znow, już po bieganiu ale jeszcze muszę zaliczyć 1 godzinę callaneticsu, ja diety nie stosuje po prostu mniej jem ;-) i co najważniejsze staram się nie jeść słodyczy ;-)

Gość nodule
he, wiem ale te zupki tak lubie :( bardziej niż słodycze, i patrze ze mało mają kalorii i jem je z 4 razy na tydzień :(, ehh .. a tak poza tym tam są podane kalorie a ja staram sie liczyć zeby nie przekroczyc 700 .. i w tym problem :), takiej zupki nie policze dokładnie ich kalorii :(

Gość nodule
nie ma nikogo;)?

Są są :D Tylko rzadko wchodzę na kafe. Dziś mam dzień laby, nie robię nic! Książka, herbatka i radio :) A jak wam mija poniedziałek?

Gość wakacje w Egipie
no ja zaczelam dzien jogurtem , teraz wcinam salatke, i dzis znow areobik ;-) no coz jak mus to mus!!!!!

Gość wakacje w Egipie
dziewczyny co myslicie o jogurtach sojowych???ja sie nie znam moze Wy, wiem ze maja cukru duzo ale malo trluszczu, cukier szybciej nspalisz niz tluszcz? jakies rady , nie jem czesto, dwa razy w tyg.

Cukier powoduje wyrzut insuliny z trzustki, i jeśli jest jej za dużo to odkłada się po boczkach. Najlepiej jakbyś wybierała produkty białkowe, z małą ilością cukru i średnią tłuszczu. Kurcze ja wszystko wiem, ładnie i pięknie a sama się zapuściłam :o Tylko że ja od cukrów to uzależniona chyba jestem. Węgle są dla mnie mega ważne. Kiedyś byłam na stricte białkowej diecie i schudłam 8 kg w miesiąc przy 1200 kcal. Tylko co z tego jak potem zaczęły mi się kompulsy na węglowodany... i przytyłam 10 kg. Ech.