Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssraynkaa

Czy ja nie jestem za szczupla

Polecane posty

Gość kasssraynkaa

kupilam se dzis spodenki krotkie czarne z satyny z New Yorkera-bylo mnostwo rozmiarow za duzych na mnie i tylko jeden rozmiar 34-malenki..A ja w niego idealnie weszlam..Przerazilam sie,ze jesztem az taka chuda,ze powinno byc to dla jakiejs nastolatki,a nie dla baby 27 lat:(( mam 172 i waze 52 kg..Czy jest ok?Czy to juz chudosc?

Gość klasdsd
niestety to juz chudosc.. masz 10 kilo niedowagi dziewczyno szok.. a jakie masz wymiary ?

Gość ja mam 178 i ważę 55
i wcale nie uważam, żebym była za chuda, a wg różnych tabelek i wskaźników też mam na pewno niedowagę. Noszę 36-38.

Gość kasssraynkaa
moje wymiary to-w biodrach 88, w pasie 65 a wcyckach malo-nie wiem ile,ale nigdy obfita nie bylam:(( no dajmy z 83 cm!!

Gość małe ale
powinnas wazyc 63 kilo

Gość klasdsd
powinna twa waga wynosic 62 kilo ..idealna wtedy bys byla

Gość aisza24
wydaje mi sie ze rozmiar 34 jest ok dla osoby okolo 155-160

Gość kasssraynkaa
no w sumie slysze o tym,ze szczuplutka jestem,ale nie odchudzam sie ani nic myslalam,ze jest ok,ale dzis dotarlo cos do mnie-ja mam dzieciece rozmiary:(

Gość twoje BMI wynosi
poniżej 18,5 czyli oznacza to niedowage twoje bmi wynosiłoo by 18, 5 gdybys ważyła 55 kg , czyli niedowaga nie jest taka duża

Gość kasssraynkaa
co ja nie robie aby przytyc-ale glownie na twarzy,bo kosci wystaja policzkowe,kurde 60 kilo mowicie-jedyne wyjscie to chyba ciaza,bo niestety jak zre slodycze,to znow owsicy dostaje i wkolko to samo-co ja mam zrobiuc by przytyc.Juz tyle pije odzywek bialkowych-sorki,ale nic nie idzie.I dzis ten rozmiar 34,jestem zalamana.Serio

Gość kasssraynkaa
czyli jest ok???jakies 2 kg i bedzie dobrze??chce wygladac kobieco,a nie jak dziewczynka 18 lat!!!

A jesz dużo ?? Bo nie rozumiem w czym problem. Ja np. mam duży apetyt,dużo jem ,a nie mogę zbyt dużo przytyć-kwestia organizmu. Mam niedowagę i chcę przytyć...Tylko że to czy mi ktoś o tym powie-tak jak Ty tutaj pytasz nie zmieni tego faktu. Osobą które mają takie tendencje jest ciężko przybrać na wadze.

Gość kasssraynkaa
mam apetyt ale niestety na niuezdrowe kupne rzeczy,fastfoody ,slodycze,chipsy.Takie normalne zdrowe tez jem.jem tez pozno bardzo-tuz przed snem.Niestety mam beznadziejna przemiane materii-jem malo,ale ciagle!!!!

Gość jjhjhjjj
Nie jesteś taka chuda :) Ja mam 160 cm wzrostu, a ważę 35 kg..to nie anoreksja ;)

Gość lekko za chuda jestes
wazac 35 kg:)

Gość Małą MMm.
ja mam 35 i 168 i git. xD

Gość DO mMM
Ty masz anoreksje!!!!