Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj_pies i ja

Moj pies mnie nienawidzi.

Polecane posty

Gość nie słuchaj i nie martw sie
Same ideay się tu trafily. Nikt nigdy nie potrzasnął psiakiem, no tak. Mój pies odmawiał jedzenia i weterynarzpowiedział, że muszę go zmusić, bo niestety ta rasa potrafi się zaglodzic. Potepiacie klapsa, pewnie niech zdechnie i wtedy wytoczą jej sprawę o zagłodzenie psa. Mój jest bardzo obraźliwy i dlatego jak strzeli focha to nie je, a strzela go o wszystko, szczególnie o to gdy poswiecam czas np dzieciom. Tak wiec moi mili kochajcie swoich pupili ale nie oceniajcie innych. Mieliście pomoc, a nie linczowac. Autorko spróbuj dac mu wiele pieszczot, to bardzo pomaga w pobudzeniu apetytu( sprawdzone}, a co do jego upartości to musisz być wobec niego bardzo stanowcza i nagradzać go obficie za posłuszenstwo, a za złe zachowanie odrzucać emocjonalnie. Z moim to działa, choc czasami to ja do niego pierwsza podchodzę, bo boje się że będzie zbytnio sfrustrowany i znowu przestanie jeść.

Gość A jesteś tam zarejestrowana?
Boże, szkoda, że dopiero teraz trafiłam na ten wątek. Ale może chociaż ktoś inny teraz wyciągnie z niego prawidłowe wnioski. Czy Wy ludzie jesteście normalni??? Jeśli pies czy inne zwierzę nie je, nie ma siły się ruszyć i piszczy to nie dlatego, że jest nieposłuszny., tylko dlatego, ŻE JEST CHORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I trzeba jak najszybciej iść z nim do weterynarza, bo zwierzę cierpi. A Wy jesteście tak durni, że wyżywacie się na biednym psie. Tacy ludzie jak Autorka i Wy nie powinni mieć zwierząt w ogóle i w dodatku powinniście być trzymani w odosobnieniu.

Gość A jesteś tam zarejestrowana?
Oczywiście pisałam to do tych forumowiczów, którzy popierają Autorkę, bo niektórzy z Was są tutaj normalni.