Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addamma

dyrektor działu przyprowadził do pracy byłą prostytutkę

Polecane posty

Gość addamma

i zrobił ją kierowniczką działu korporacja znana na całą Polskę zakochany w niej na zabój,stracił głowę i rozum facet dzieciaty i żonaty pomagamy jej bo ona mało wie :-O

Gość a co zazdrościsz

Gość addamma
noi co kurfa ? nie przeszkadza wam taka norma w Polsce ?

Gość lily come back
no i co , awansowała i wszystko. Praca jak praca.

Gość jnjnjnljkhnhnk
hjkhkghfghyttututyutyut

Gość oni kieruja sie jednym
fiutem. a mi by to przeszkadzalo i to nie dlatego ze zazdroszcze-ale fakt faktem ze neiktorzy musza tylko dac dupy by meic kierownicze stanowisko,wystarczylo byc prostytutka by potem byc kierowniczka?! i na co ja tyle lat studiow poswiecilam..fak

Gość odezwał sie telefon
jako prostytutka to nie miała by szans awansu:D

Gość fdsdassa
nic nie mam do tej (byłej) prostytutki, ale do tego szefa kadra zarządzająca polskich oddziałów korporacji to banda niekompetentnych złodzieji. tracą na tym zwykli pracownicy i klienci.

Gość a co zazdrościsz
oni kieruja sie jednym a skąd wiesz ile ona lat studiowała??...i nie tylko prostytutki d**y dają.

Gość addamma
nie chodzi o zazdrość teraz młodzi żeby mieć takie stanowisko studiują,uczą się min dwóch języków,min magister i przyjdzie prostytutka,w wieku 19 lat urodziła dziecko, teraz ma więcej i dał jej stanowisko faceci myślą kutasem faceci myślą kutasem

Gość addamma
ta firma nie jest jego własnością to gazeta ogólnopolska jak napisze jej stanowisko i pensje to taką jej dadzą on nic ze swojego portfela nie wykłada a doope ma na miejscu ludzie jak nie pracujecie w korporacji to nie wiecie co sie dzieje

Gość a co ciebie tak boli
że tyłkiem zarabiała??....widać dziewczyna mądra, a że trafiła na palanta który zrobił ją kierowniczką to chyba o nim źle świadczy... no ale tak to już jest z facetami że co niektórzy rozum mają w rozporku

Gość A SKAD WIESZ GLUPIA BABO
ZE TO PROSTYTUTKA????? ze co?? bo jakies ploty??? czy moze widzialas ja, jak stala na ulicy czekajac na klienta??? JAK TO KOMUS MOZNA ZYWOT SPIEPRZYC, JAK SIE PUSCI JAKAS PLOTE. PO-RAZ-KAAAAAAA!!!

Gość addamma
była w agencji i wielu ją znało dyrektor korporacji sie w niej zakochał i koniec przyprowadził ją i ogłosił kierowniczką :-O a nam zasugerował żebyśmy pyski na kłódki zamknęli :-O

Gość legatta
A ja ci wierzę. Wiem co wyrabia się w firmach. Masz plecy - masz wszytsko. Wtedy na dupę ci wszlekie studia, kursy, języki.

Gość a co ciebie tak boli
no to dziewczyna będzie miała przsrane:P

Gość od dawna wiadomo że świat
się wokół dupy i pieniędzy kręci a ty myślisz ,że amerykę odryłaś...

Gość addamma
bo nie mogę się pogodzić z tym że ludzie po studiach szukają pracy i nawet język angielski znają i nie mogą znaleźć :-O i przyjdzie prostytutka po liceum dla pracujących i odnosi sukces ten świat jest naprawde niesprawiedliwy korporacja państwowa ze stałą pensją i warunkami socjalnymi -wielu marzy o czymś takim

Gość a mi najbardziej podoba się że
"w firmie w ktorej na rowni ze soba robili ludzie po podstawowce jak i po MAGISTRACIE" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość no i ci powiem
prostytutka to zawod ,k...a to charakter i zgadzam sie,ze nie tylko prostytutki daja du.y,mezatki b.czesto kiedy maz tyra

Gość Ave 666
to ty tez ubieraj sie,maluj jak Jolanta R. i nadstawiaj wszystkim dupy,szybko awansujesz:classic_cool: i zrobisz "kolezance" konkurencje:classic_cool:

Gość a mi najbardziej podoba się że
""w firmie w ktorej na rowni ze soba robili ludzie po podstawowce jak i po MAGISTRACIE" 17:55 vidiusa7 (monika.spain@wp.pl) oo boze po magistrze mialo byc wielkie mi co nie mieszkam w polsce dosc dlugo mam prawo sie pomylic " Po magistrze to mozna najwyżej w żałobie chodzić. :-O Prawidłowo powinno być: po MAGISTERIUM widać, że nie masz tytułu magistra, bo jakbyś miała to wiedziałabyś :-P

Gość addamma
najgorsze jest to że gadają tu ludzie co sami nie mają pojęcia co to jest praca albo studia ile człowiek musi się uczyć żeby chociaż zarobić na przetrwanie w tym kraju że pracą człowiek żyje nawet w domu patologia w tych korporacjach i handel doopą :-O