Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soandso

Samotne osoby z zagranicy, mieszkające w Polsce

Polecane posty

Gość soandso

Witam, pochodzę z Rosji, mieszkam w Polsce od 10-ciu lat. Obecnie w Łodzi. Zdążyłam się już przyzwyczaić do zasad, obyczajów i ludzi w tym kraju. Mam mężczyznę którego kocham, jest Polakiem. Ale wciąż czuję się samotna, rodzice i cała rodzina są tam, ja tu... Z wiekem to uczucie się potęguje. Na początku było lżej. Wyjechałam do Polski na studia w wieku 19 lat, najpierw mieszkam w jednym mieście, potem w drugim, potem w trzecim. Bardzo potrzebuję przyjaznych kontaktów, choć może to wydawać się banalne, bo przecież chcąc nie chcąc je nawiązujemy... A jednak. Ludzie w Rosji są bardziej przyjazni i otwarci. Tu, w Polsce, tworzą dystans... Tak mi sie wydaję...Liczę że ktoś coś napisze na ten temat, a może znajdzie się osoba która ma podobne odczucia...

Gość powiedz prawde maleńka
Witaj, Tak sie dziwnie sklada, za ja rowniez mieszkam w Łodzi i równiez doskwiera mi samotnosc. Ile masz lat?

Gość powiedz prawde maleńka
OK, sorry, nie przeczytalem ze zrozumieniem. Z tego co napisalas wynika, ze masz 29 lat. Jestem od Ciebie troche mlodszy. Jesli zechcesz - mozemy porozmawiac :)

Gość soandso
Ok, więc mówie odrazu że nie interesują mnie znajomości z mężczyznami, bo mam chłopaka, ale oczywiście mężczyzn zachęcam do podzielenia się odczuciami na ten temat