Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalika

mam 21 lat, czy warto pakowac sie powazny zwiazek?

Polecane posty

Gość lalika

chce zamieszkac z facetem, tylko, ze nie mam pracy, wiec na poczatku on za wszystko by placil. Zawsze bylam typem dziewczyny lubiacej sie bawic i boje sie, ze jak z nim zamieszkam, to za szybko wpakuje sie w bycie zona. Dodam, ze znamy sie od 3 mies, aaczkolwiek bardzo szybko stalismy sie sobie bliscy i bardzo sie kochamy., sama nie wiem, pomozcie

Gość labamba128
utrzymanka ,tak to się nazywa:) a co zamierzasz robić całymi dniami jak twoj chłopak będzie w pracy?

Gość bad boy86
kolejny pasozyt

Gość lalika
utrzymanka, owszem, pasozyt? ostro to nazwales. Calymi dniami sie ucze i nie mieszkam obecnie w miescie mojego chlopaka, dlatego zeby znalezc tam prace, ktora chce znalezc, musze najpierw sie tam przeprowadzic, boje sie, ze kiedys wypomni mi, moje bycie utrzymanka, choc wcale nie chce zeby tak bylo. Poprostu bardzo chcemy byc razem, tylko nie wiem , wyjdzie to nam na dobre, jesli na samym poczatku zwiazku bede jego...utrzymanka

Gość bad boy86
a co studiujesz ?

Gość lalika
filologie angielska

Gość Szachownica080375
Zaraz tu Ci powiedzą, ze masz łapać chłopaka za uszy rzęsy itd iść za nim w ogień żeby go tylko przy sobie zatrzymać, bo jesteś już stara i jak tego odpuścisz to za 5 lat zostaną Ci tylko wdowcy i rozwodnicy lub tacy, których żadna nie chciała :D