Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa teściowej

Faworyzowanie wnuków...

Polecane posty

Gość synowa teściowej

Byłam dziś u teściowej, od ponad 3 tygodni nawet nie zapytała o malą, nie zadzwoniła, a mieszkamy od siebie dosłownie 5 minut. Od ponad roku jest tak, że jak ja nie przyjdę z małą to ona nie wykaże zainteresowania. Ma też wnuka i to od syna, który jest jej światłem na orbicie. Mąż to gorsze dziecko, choć osiągnął więcej niż była w stanie przewidzieć. Czy ja się już poniżam tymi wizytami? Chcę, żeby mała miała kontakt z obiema babciami. Jak przychodzimy to jest dla niej miła, daje słodycze, zagaduje itd. Tylko ta bierność z jej strony jest dla mnie jakaś dziwna. Powinnam ją przetrzymać? Szczerze mam już dość i czasem czuję, że się narzucam, a nie chcę, żeby moje dziecko kiedykolwiek odczuło, że jest gorsze, bo nie jest.

Gość nie doszukuj się
drugiego dna, bierz życie takie jakim jest.Jak zaczniesz roztrząsać sytuację to nic dobrego z tego nie będzie

Gość gfgd
nie wiem co poradzic ale mnie by bolało jesli chodzi o dziecko to żartów nie ma moze faktycznie przetrzymaj i zobaczysz tylko zastanów się przed tym co zrobisz z prawdą gdy babcia nie odezwie sie np 2 mies ....