Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiona na szaro

Łosoś miał mieć 200g,a miał 180g! Gdzie to zgłosić???

Polecane posty

Gość zrobiona na szaro

Kupiłam paczkę łososia na opakowaniu było napisane masa netto 200g, wyciągnęłam łososia z opakowania na wagę a tam tylko 180g...To nie prowokacja:) nie lubię jak się oszukuje klienta i gdzie z tym iść?

Gość idż z tym tam gdzie kupiłaś
Możliwe, że ci powiedzą, że już trochę zeżarłaś. No, chyba że ten łosoś ma regularny kształt.

Gość on do wziecia
juz zapozno ale opare groszy niema sie co klocic a jak widze jak jakas stara baba krzyczy na te co sprzedaja nakasach ze on asi epomylila o 5 groszy to szkoda mi tych sprzedawczyn caly dzien sprzedaja kazdy ma prawo si epomylic

Gość zrobiona na szaro
kupiłam 3 opakowania, dwa zjedzone miały po 180g a trzeci lezy w lodowce, zaraz zwazę w opakowaniu..

Gość zrobiona na szaro
nie chcę się kłocić o pieniądze. pamietam tą sytuację jak się zastanawiałam którego łososia wziąć, dwa były w takiej samej cenie jeden mial 180g a drugi 200g, wzięłam drugiego i się okazuje ze ma też 180g. z opakowaniem wazy 230g.

Gość zrobiona na szaro
A kiedyś kupiłam kiełbasę i na opakowaniu było masa netto 0,454 kg a kiełbasa warzyła 0,543 kg. CHyba podam do sądu tych oszustów!!!

Gość zrobiona na szaro
poszłabym z tym opakowaniem do tego sklepu niech otworzy przy mnie i zwazy samego łososia, gorzej jak to akurat opakowanie ma należytą wagę ale bylby wstyd:D losos kupiony w Tesco, a moze napisac maila do firmy co te lososie produkuje?

Gość zapomniana przez życie ...
może zgłoś to na policję ? :p

Gość zrobiona na szaro
ludzie czy wy naprawdę nie rozumiecie problemu? producent swiadomie oszukuje klientow a was to nie obchodzi? poczytałam trochę o tej firmie w necie i na dodatek zle traktuje pracowników.

Gość zrobiona na szaro
a no wazę bo jem dokładnie 60g dziennie:) zjadłam 3 razy a tu nic nie zostało:P, drugie opakowanie od razu zwazylam i bylo 180g...

Gość zrobiony na szaro
no to kurde zgłoś to do Panstwowej Inspekcji Handlowej no i podaj nazwę tej firmy