Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnokrwsty

kupilem lase kulki gejszy i ...

Polecane posty

to wiem hihi spróbuj kiedys z okiem bawolim..jest extra;-) chyba ze juz próbowaliscie?

Gość zimnokrwsty
jeszczenie zaraz zerkne coz t oza wynalazek

Polecam Tobie wydłuzy przyjemnosc a dodatkowo stymuluje partnerke..extra przezycie i dla niej i Ciebie...polecam

Gość zimnokrwsty
czytam w opisach produktu ze ma mała srednice jak dla 15 latka i ze moze peknac :) mzoe byc problem z wyjeciem

Gość zimnokrwsty
szukam jakiegos hmm zelu / olejku do masazu. uwielbiam masowac moja niunie ale sa same male buteleczki szkoda ze niema takiej np2 albo 5 litrow :)heheh

Sa rozne rozmiary..moj ma spoko interesik i nie peka..wystarczy ze dobrze namoczy przed załozeniem w ciepłej wodzie..;-) Zele z durexu sa extra,,ja nie stosuje bo masaze tylko cialka mam..olejkami do masazy lub balsamem..a tam i tak jestem bardzo mokra;-)

i juz cos wybraliscie?..fajnie jak sie razem cos urozmaica w zwiazku;-) to w sumie podstawa, taka szczerosc i dbałosc o partnera A moze jakies ciuszki erotyczne? takie dla Panów i Pan

Gość zimnokrwsty
cos wybrac ciezka sprawa tyle tego jest

Hmm...wracając do tematu kulek. Ile trzeba je nosić by poczuć różnicę? Myślałam o ćwiczeniu mięśni Kegla, ale zapominam po 2 dniach :o Tak to w sumie same by się ćwiczyły :D

Gość zimnokrwsty
własnie tez chciałbym wieidzec :)

No fajnie wdzianko;-) Miesnie cwiczy sie najlpeiej podczas siusiania lub zakładajac noge na noge Kulki sa extra ale trzeba na poczaatku zaciskac miesnie..potem nieswiadomie robi sie extra, milutko..i nie zauwazalnie kobieta sie rozpływa...echhhhhhhh..fajnie tak spacerowac i zamglonymi ocxzami spogladac na ludzi;-)

Ja w sumie juz odrazu czułam..ale zawsze sciskam miesnie..nawet przy stosunku..powiedz swojej Pani zeby zaczela zaciskac miesien a potem sama to sobie wycwiczy..bedzie zadowolona