Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatcyfrowyyyy

poleccie niedrogi, fajny aparat cyfrowy

Polecane posty

Gość aparatcyfrowyyyy

musze jutro kupic a nie za bardzo sie znam

Gość wawelny
mój wacek

Gość zjeżdżaj stąd patafianie
chcesz lustro czy małpę?

Gość co to znaczy niedrogi
Podaj budżet, to ci coś doradzę.

Gość polecameeeee
do ilu złotych?

Gość uleczkaxd
canon a590 is ja mam i bardzo sobie chwalę. mozna kupić go za ok. 600 zł nie podałaś górnej granicy ceny, także nie wiem czy to dla Ciebie jest tanio, dla mnie tak...

Gość aparatcyfrowyyyy
no wlasnie tak do 600 zl. choc nie ukrywam ze bylabym zadowolona gdyby udalo mi sie kupic do 500 zl ale wiem ze to malo realne

Gość davecht
dobre sa małpki "Panasonic DMC-LZ10, Samsung L310W one sa w cenie od 450 do 600 zł

Gość uleczkaxd
a gdzie tam nierealne...;) przecież teraz ceny sprzętu bardzo spadają;) ogólnie polecam aparaty canona i olympusa. do 500zł oczywiście, że możesz kupić dobry aparat. np. canon a580 można na allegro dostać już za 399zł! polecam , bo to naprawdę dobry aparat i swoją drogą popularny, może ktoś ze znajomych czy rodziny ma, możesz się popytać:)

Gość aparatcyfrowyyyy
dzieki za pomoc . allegro mnie nie urzadza bo to ma byc szybki zakup wlasciwei mam czast tylko jutro. chce przed wyjazdem kupic

Gość uleczkaxd
w sklepach też powinnaś dostać te aparaty do 600zł ;)) ostatnio widziałam nawet a590 is w mix electronics za 499 zł ... hehe ja też w tamtym roku kupowałam na ostatnią chwilę aparat , przed wyjazdem i zdecydowałam się na tego canona właśnie i jestem barrrdzo zadowolona :) tyle, że tamtym roku dałam za niego nieco więcej 😭 :P

Gość Kamil -89-
canon a580 lipa przegrywa z Samsungami i jak ktos zasugerował wyzej z Panasonikiem zeby dobrego Canona kupic to trzeba wywalic w wyż ok 800 zł b.dobry jest kompakt Canon DIGITAL IXUS 960 IS ale on kosztuje ok 1400 zł ale swietne foty robi zblizone do lustrzanek

Gość przegrywa z samsungami
??? ty kpisz czy śnisz chłopie?? :O samsungi to chłam jakich mało :O kodaki, nikony, olympusy i canony najlepsze i gówno prawda, ze canona dobrego mozna dostac powyzej 800 zł!:O firmy , ktore zajmują się produkcją wszystkiego nie są dla mnie w ogóle wiarygodne, niestety :O a samsung-szajsung do takich nalezy:O

Gość aparatcyfrowyyyy
zalezy mi na w miare dobrym aparacie. wiem ze taki zwykly kompakt to nie to samo co lustrzanka

Gość aparatcyfrowyyyy
ale mi namieszaliscie juz teraz nie wiem co wybrac

Gość El Hombre
sam jestes szajs olympus to gówno kodaki tez jeszcze gorszy szajs jescze moga byc nikony panasoniki tez sa dobre ty chyba tylko slyszałes o tych aparatach bo widac to po twoim opisie poczytaj sobie opinie a potem sie wypowiadaj tutaj

Gość El Hombre
wez na google powpisuj nazwy tych aparatów np. nikon opinie czy samsung opinie i bedziesz wiedziała

Gość krzysztof f
kup canon a470 . Sam taki mam i nie narzekam , .

Gość aparatcyfrowyyyy
te opinie sa tak rozne ze i tak sie trudno zdecydowac. kilka pozytywnych a za chwile jedna negatywna

Gość Lone Wolf
krzysztof f tak tylko poczytaj ze dziewczyna chce do jutra kupic aparat a w kazdym miescie cena danego aparatu jest inna

Gość krzysztof f
ten ktory ci polecam jest w miare tani i lepszy niz wiele drozszych aparatow .Takze nie ma sie nad czym zastanawiać tylko od razu go brać . Wsrod apartow do 500 zł nie ma lepszego .

Gość Piotr.Symbiosiuk
tez niedawno mialem miętlik w głowie bo nie wiedzialem jaki kupic aparat i w koncu kupiłem zdecydowałem sie panasonika lumix dmc -lz8 za 369 zł w media markt i jestem bardzo zadowolony jak na moje potrzeby robi ładne przyzwoite zdjecia nie przekolorowuje jest ok.

Gość anulka..
ja tez polecam canona a590 isusa jest lepszy od a580 bo w przeciwienstwie do niego ma stabilizację obrazu!! nie piszcie takich głupot ze canony są do dupy bo widac jak się znacie zresztą , jak nie wierzysz to zobacz sobie recenzje np tu http://www.ceneo.pl/;0151235059-10.htm to mówi samo za siebie

Gość b.starykawaler..
ceny aparatu canon canona a590 is od 500 zł wwyż duze szumy sa nie polecam

Gość b.starykawaler..
i prawda jest ze jak ktos tutaj wyzej napisał canony przekolorowuja zdjęcia ale to kwestia gustu potrzeb i zasobnosci portfela

Gość aparatcyfrowyyyy
no to teraz mam niezly metlik w glowie :-(