Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotośśśś...

sex po przerwie z byłym ?

Polecane posty

Gość kotośśśś...

Rozstałam się z facetem z 3 dni temu. o była nasza decyzja. Nie było miłości, pomyliło nam sie to chyba z pożadaniem... on był taki czuły, delikatny, wiedział co mi potrzeba. Całował po dłoniach w czółko... uwielbiam to ... ale w łozu oczwywiscie potrafilismy zaszalec.... to byl moj 1 facet, a mam juz za soba no prawie wszystko nie liczac seksu grupowego. To przykre ale teraz po rozstaniu nie mysle co zrobie byez naszych rozmów itd ... nie wiem jak poradzic sobie bez seksu... nawet jesli kogos poznam to przeciez od razu do łozka z nim nie pojde. uwazacie ze spotkanie z bylym po czasie np. mies, 2mies. w wypadku kiedy ja i on bylibyysmy nadal wolni po to by jasna strawa porozmawaiac ale i sie kochac to cos zlego. wiem ze potrafilabym to chodno potraktowac... tzn tak mi sie wydaje.

Gość wesoły tygrysek82
zapraszam na gg 3985914:)

Gość kotośśśś...
nie chce ofert... mam chetnych znajomych jak juz ale nie o to mi teraz chodzi.

Jak nie spróbujesz to nie bedziesz wiedziała..jezeli mieliscie wolny układ..to wydaje mi sie ze tak:-) chyba ze on juz kogos sobie znajdzie

Gość kotośśśś...
wolny uklad...tzn no bylismy ze soba i tylko ze soba i to bylo na powaznie. teraz jest 0 kontaktu bo tak jest łatwiej. rozeszlismy sie w zgodzie. jak mowilismy o spotkaniu to pierwsze co.. " nie wytrzymamay bez " dlatego na razie ich nie bedzie.

No i dobrze...spróbuj:-) Po dłuzszym czasie chyba oboje wpadniecie sobie w objecia...chyba ze ktores z Was znajdzie kogos;-) grunt to przyjazn i szczerosc..a jezeli wszystko było oki..sadze ze nic sie nie stanie jak pojdziecie razem do łózka..w sumie to ludzkie i kazdy z nas potrzebuje sexu

Gość kotośśśś...
no chyba tak :)

i slusik;-) Sadze ze jak nie znajdziesz kogos innego..bedziecie razem juz na dobre..powodzenia zycze

"Całował w czółko" jakie to wzruszające. Chyba od tego ludzie się nie rozstają. Zresztą czytając tu posty wszystko jest możliwe. Coś poszło nie tak i teraz zawsze będzie byłym czy to w przerwie czy po meczu.

E tam, jeśli faktycznie było to bardziej pożądanie niż uczucie to wydaje mi się, że nie ma żadnych przeszkód :) Chociaż przyda się przerwa by ochłonąć.

Gość trusczkaffka
ja uwazam i sama sie trzymam tej zasady ze facet z chwila uzyskania statusu "ex" przestaje byc mezczyzna w tym ujeciu...z tym ze tu jeszcze jest kwestia tego czy to rozstanie definitywne czy tez moze jakas proba a to zancznie zmienia postac rzeczy...ja dla zdrowia psychicznego mowie nie takim kontaktom,ale nie potepiam u innych wiec jesli bedziesz sei z tym dobrze czula to czemu nie

Gość Zwykly facet
Znając życie to wiekszosc facetów czeka tylko na takie okazję i na takie "przyjacielskie ruchanka"z bylą za darmoche bez zobowiązan.Taki facet nie musi sie starac,nie musi dzwonic,nie musi zapraszac na randki,nie musi nic a i tak " z krzyza spusci" i pojdzie dalej mówiąc ze jestes jego najlepsza z bylych i ze cie lubi ;D A kolegą będzie mówil że mu jego byla daje kiedy chce haha Ale wy kobiety jestescie naiwne... ;) I nie szanujecie siebie to co potem oczekujecie od nas facetów żebysmy was szanowali jak nastawiacie sie same ;)Przykre to jest;( Aaaa!i jeszcze jak sie zdarzy okazja to ten "przyjaciel" porucha sobie jeszcze inna"zwierzynę"w ramach"przyjazni"kolezenskiej ;D Fajnie co? I będzie cię mial za latwą ,naiwną i glupią jak reszte przyjaciólek.Więc dlatego wiekszosc facetów jak ma wybór woli utrzymywac przyjacielskie kontakty ze swoimi bylymi...a powód moze byc wlasnie taki-"bo mi może jeszcze kiedys da zamoczyc" jak nie bedzie miala faceta i ją zaswędzi "muszelka" to mi da jak prostytuta tfuuuu! gorzej! prostytuta przynajmniej kase bierze. No i co ze znacie siebie w lózku swoje upodobania? z tego wynika ze jak mialas poprzednio np.trzech facetów i teraz są wolni to masz ich do Łóżka targac bo znacie swoje upodobania? Kobiety sznujcie sie!!!Sex jest dopelnieniem w zwiąsku i powinien byc traktowany jako symbol oddania i milosci. A mowią że faceci to bezmózgi w tym temacie haha Swiat sie wali...!!;D Ps.I wy myslicie ze nie robicie nikomu krzywdy tym?Rabiecie sobie psychikę tym..przeszkadza wam to w znalezieniu innego faceta ale z tego sprawy sobie nie zdajecie .A jak juz znajdziecie to mozecie sie zdziwic jak traficie na fajnego kolesia na którym bedzie wam zalezalo i jak on sie dowie o waszych poczynaniach z bylym ....Odrazu bedziecie spalone ;D Pozdrawiam wszystkie szanujace sie kobiety... Zwykly facet.....