Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czasem bywa

partnerzy w tym samym wieku,co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość a ile masz
Twoj facet jest odpowiedzialny wlasnie dlatego, ze wczesniej nie chce potomstwa. Docen to.

Gość tak czasem bywa
do "a ile masz"-uważasz,że narazie nie mam co liczyć na jego zdecydowanie?

Gość tak czasem bywa
ale mi nie chodzi konkretnie o dziecko,bo narazie nie mamy do tego takich warunków jakie chcielibysmy miec,ja po prostu zastanawiam sie czy to jego niezdecydowanie,zmiany zdania wynikają z racji wieku czy z czegoś innego..

ja sobie zaplanowałam to tak: Daj Boże, żebym dostała się na studia, na 2-3. roku chcę wziąć ślub, jak zrobię licencjata to chcę mieć dziecko. Wtedy po odchowaniu dziecka mogę zrobić tego magistra :P tak byłoby dla mnie idealnie. Tylko że nic nie jest w życiu tak jak sobie to zaplanujemy :/

Gość tak czasem bywa
czemu to wszystko musi być takie skomplikowane:/

Gość a ile masz
Zycze Ci zeby zdecydowal sie wczesniej, ale... jesli on nie czuje teraz tego "powolania" na tate to daj mu tez mozliwosc decydowania o tym , nic na sile i pod grozba. I serio, potwierdzono, ze najlepszymi i najbardziej odpowiedzialnymi facetami do posiadania dziecka sa mezczyzni ok. 30 stki i po. pzdr.

ehhh... masakra a wiecie z czego jest najwieksza bk? Że jego rodzina go na siłę ze mną swata, pytają kiedy ślub, kiedy dziadkami zostaną :D (może chcą się go pozbyć heh)

Gość tak czasem bywa
"a ile masz lat"dzięki za poradę,doceniam:) i nie zmuszam go do tego,a już na pewno nie posunęłabym się do groźby,to nie w moim stylu ,a poza tym baaardzo GO kocham;)

Gość tak czasem bywa
Neffa u nas jest podobnie,wszyscy dookoła nas o to pytają:p

Pewnie dlatego, że jego mama też miała 19 jak go urodziła. :) Jak ja.

Gość a ile masz
Jestescie bardzo mlodzi, cieszcie sie zyciem !!! Na dzieciatko i powazne deklaracje przyjdzie czas. Wiem co pisze, bo jestem spoooooro starsza od Was. Lepiej, ze facet mowi o swoich watpliwosciach, jest niezdecydowany, to przywilej mlodosci, ale moze przez to jest bardziej odpowiedzialny ?

Gość tak czasem bywa
wiesz... chyba coś w tym jest co piszesz,bo chyba lepiej że mówi mi o swoich wątpliwościach,a nie tłumi ich w sobie... no i że nie gra nikogo przede mną...

Gość tak czasem bywa
ale w takim razie,skoro nie jest na to wszystko gotowy to po co o tym wspomina?

Gość tak czasem bywa
jakieś pomysły?

Gość a ile masz
Sama napisalas, ze powiedzial, ze za jakis czas chcialby zalozyc rodzine, wiec jest w porzadku, bo nie mami Cie, ze juz, ze zaraz. To prawda, ze kobiety w tym samym wieku co mezczyzni sa bardziej dojrzalsze. Z czasem to jednak sie wyrownuje, niestety dopiero z czasem...

Gość tak czasem bywa
jeszcze ktoś?:)

Na wszystko przychodzi czas, przyśpieszanie pewnych decyzji lub podejmowanie ich z względu an to bo tak wypada bo tak by pasowało jest błędne, może przynieść złe owoce w przyszłości. To dobrze że rozmawia z Tobą o tym, znaczy że o tym myśli, na pewno nadejdzie czas na podjęcie decyzji, ale trzeba pierw pielęgnować to co jest by to dojrzało do poważnych decyzji, nie róbcie kobiety efektu holenderskiego pomidora że w miesiąc jest juz dojrzały. Niech wszystko toczy się naturalnie zgodnie z harmonia uczuć :)

Gość tak czasem bywa
ty Nosferatu chyba głodny jestes:p

Gość tak czasem bywa
poza tym,dla jednych ten wspomniany przez Ciebie miesiąc trwa kilka lat a dla innych kilka miesięcy i jak tu się zgrać:/

Miesiąc,cóż myśle że najlepiej było by się zgrać w ten sposób że zaczniecie poprostu patrzeć na siebie a nie sobie na ręce kto kiedy coś zrobi.

Gość tak czasem bywa
Nosferatu,co konkretnie masz na myśli?

Gość motylek D
Myśle że to nic złego, ale w zależności w jakim wieku... jeżeli macie po 20stce to ok,chociaż fakt że facet i tak jest 2 lata do tyłu;) ale z czasem sie tego nie zauważa i jest oka:D

Gość a ja nieeeeee
ja powiem tak, mój eks był 2 lata starszy ode mnie i co z tego jak okazał się palantem, partnerem też dobrym nie był, teraz to widzę dobrze bo nie jestem zaślepiona. Teraz mam chłopaka w swoim wieku i jest na prawdę dobrze, przede wszystkim jest dojrzały i odpowiedzialny. Wszystko zależy od charakteru tak na prawdę, a nie wieku ;)

Gość tak czasem bywa
a co sądzicie o tym,że mój facet co chwile gada inaczej? raz chce i niby snuje jakies plany a za chwile wycofuje sie z tego?

Gość tak czasem bywa
ktoś może cos doradzi?

Gość tak czasem bywa
up,up

Gość tak czasem bywa
doradzi ktoś?

Kijowa sprawa. Kiedy facet chce się jeszcze bawić, ona już dzierga kaftanik na wszelki wypadek (który się na 100% zdarzy :P ).