Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 no ile? bo się wezmę za konstrukcję;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość formula jest cholernie nudna Napisano Czerwiec 24, 2009 obejrzyjcie lepiej co sie dzialo na ostatnim MotoGP. Emocje do samego konca :) http://www.youtube.com/watch?v=1gLSV0PGLx8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferdek k 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 a ja co chwilę słyszę , że kobitki nie zwracają uwagę na wygląd zewnętrzny - cosik mi się wydaję , że to jednak nie prawda :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hajdamak wodny Napisano Czerwiec 24, 2009 Luesita - como esta usted ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 24, 2009 no super, ale motocykle tak mnie nie kręcą, jak bolidy :P fajny portal to ciacho.pl :D właśnie wyczytałam że mój idol miał kiedyś podczas wyścigu zatrucie pokarmowe :O:O:O i musiał szybciutko zjechać w wiadomym celu biedactwo Mistrzu :D WSZYSTKO ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 A przecież autorka pisała że ma chłopa:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 24, 2009 mam chłopa ;) ...i mam fantazje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezły kolo Napisano Czerwiec 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 Wianek też?:D Stuk puk hrrrrrr grrrrrrrr gotowe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 24, 2009 z wiankiem gorzej... :O ale... czego to nie proponuje nowoczesna chirurgia plastyczna załatamy ;) i jest Twój :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 ohh cóż za poświęcenie:) doceniam doceniam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 on mi się śnił ;););) i jeszcze Horacio Cain z CSI Miami :O:P jakieś miałam poplątane sny... dlatego wstałam o 5.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 Marku... zawiodłeś mnie :( http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=3584 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Danica Patrick musi jeszcze poczekać-a mogłoby być tak pięknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 może kobiety powinny mieć swoją formułę? bo co to by było gdyby pokonały facetów na torze ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Trzeba by było przeprojektować monokok żeby wygospodarować miejsce na torebkę:) Nie da rady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 :D więcej miejsca z przodu na biust i większe kaski na fryzury :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Pit stopy trwałyby gdzieś tak koło kwadransa bo przy okazji wymiany opon pasowałoby również zmienić garderobę i wymienić kilka plotek z panią lolly pop:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 ... oraz poprawić makijaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 a makijaż to musi pasować do malowania bolidu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 ja bym wybrała bolid w kwiatki ;) albo chociaż kask a kombinezon z seksownym dekoltem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 a po co w ogóle kombinezon-wystarczą kabaretki i korale:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 :D:D a może dałoby się zorganizować bolidy dwuosobowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Muszę przyznać, że to dość nowatorska propozycja:) Siedzę z tyłu!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2009 ale ja trzymam kierownicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 i zmieniasz biegi ;) moja obecność ogranicza się do nieprzeszkadzania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka30 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ale jestescie puste a co z jego charakterem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Mamuty zwracały uwagę na charakter. I co? I mamuty wyginęli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liberal girl Napisano Czerwiec 25, 2009 no bo u mamutów to na wygląd nie było co uwagi zwracać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liberal girl Napisano Czerwiec 25, 2009 poza tym najbardziej i mega seksowny jest Jason Statham Grał np w Transporterach mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach