Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksana...M

Czy możliwy jest związek bez seksu?

Polecane posty

Gość Roksana...M

Pytanie głównie do facetów, czy bylibyście w stanie wytrzymać w związku z kobietą bez seksu, bez stosunku seksualnego. Pieszczoty, seks oralny mógłby być, ale bez stosunku????

Gość oczywiście ..
pedała z lesbą

Gość pytanie..
tylko po co ?

Gość Roksana...M
Uprawialam kiedys seks, jestem panna, ale mam synka. Pytam czy to możliwe,bo nie podnieca mnie stosunek, bo tego nie lubię. Lubię za to petting i milosc francuska. I jestem ciekawa czy sa faceci co by im taki związek odpowiadal???

Gość kezzz
Czyli facet ma wejsc w zwiazek z dzieciatą babą, którą bedzie wiecznie glowa boleć? :D

Gość ja tez wole francuza
niz stosunek:D

Gość Roksana...M
Pytam, bo są różni faceci, mają różne temperamenty i potrzeby seksualne. Nieraz można przeczytać,że kobieta ma męża, chłopaka, mieszkają razem i to ona chce częściej seksu a jej mężczyzna nie chce zawsze gdy ona chce, więc dlatego pytam ,, czy to w ogóle mozliwe, czy jakiś facet by tak wytrzymał na samym oralu, dotykaniu?

Gość silla
ja tam facetem nie jestem ale mój by nie wytrzymał i przypuszczam ze większosc zdrowych facetów bez zadnych sexualnych zaburzen tez nie... Może nie trafiłaś na dobrego kochanka skoro stosunek jest be. Po dobrej grze wstepnej nie powinno byc az takiego problemu. A jeśli nawet Ty tego nie lubisz to moze byś sie od czasu do czasu dla kogoś przełamała? Niejedna laska nie ma orgazmu ale jednak uprawia sex... lubi bliskość i lubi dawac komus kogo kocha przyjemność.

Gość adaskost
nie

Gość czasem
czasem jako urozmiacenie mogłyby by ć jakieś pieszczoty prowadzące do orgazmu, czy oral. ale czasem nie znaczy ze zawsze. normalny seks tez musi byc.

Gość Marek-wawa
Ja bym mógł byc w związku bez seksu. Masturbuje się i seks nie jest mi potrzebny.

Gość 1malinuśka1
Ja też mogłabym zyć bez seksu. Tzn petting, pieszczoty oralne tak, bo potrzebuje orgazmu ale samego stosunku mogłoby dla mnie nie być... Ale czy znajde faceta, który się na to zgodzi???

Gość tak w przedszkolu

Gość _Misiek_
Myślę że to zależy w jakim wieku. Dla ludzi po 50-tce pewnie tak się da żyć. Ale dla młodszych to pewnie nie.

Gość 1 malinuśka1
Ja mam 26 lat. I nie wiem czy mam szanse znalzeźć kogoś... Chcialabym miec kiedys dziecko ale za jakies 4-5 lat, wiec pewnie musze uprawiac seks by zajsc w ciążę, ale jak się przełamać???Ogólnie nie czuję potrzeby stosunku, mam też lęk przed tym. Wczesniej z chłopakiem próbowałam seksu, ale on nie mógł we mnie wejść, byłam podniecona, nawilżona, wszystko było okej ale ból niemiłosierny więc przerwaliśmy probę, potem powtarzaliśmy jeszcze pare razy i kończyło się tym samym... Nie potrafiłam zapanowac nad bólem, potem to już byłam spieta, chciałam mieć to za soba, ale nie dałam rady wytrzymać tego bólu, on niby był stanowczy ale widząc moje łzy przestawał.... Nie chciał nic na siłę. Teraz jestem sama, z nikim już nie próbowałam...Czuje lęk na samą myśl, że ktoś by miał we mnie wejść... Boję się tego i nie umiem sobie z tym lękiem poradzić :-((

Wszystko jest możliwe. :) Tylko kto by się na takie coś zgodził ? Chyba tylko ludzie zdolni do tworzenia plastikowych związków.

Gość TomekPROH
Ból ciężko przezwyciężyć... Choć u Ciebie to pewnie problem psychologiczny. Boisz się czegoś wewnątrz siebie. Możecie próbować powoli, spokojnie... Z czasem każdej kobiecie się uda.

Gość nimffffomanka
jest taka orientacja seksualna- aseksualizm poczytaj i poszukaj sobie stron dla takich ludzi :)

Gość arzu
ja jestem z dziewczyna 3 lata i tylko uprawiamy milosc francuska (bardzo rzadko jak dla mnie) i powiem szczerze...wykanczam sie psychicznie i cierpi na tym bardzo moje ciało a przede wszystkim moj umysl. ale trwam bo bardzo ją kocham...

Gość możliwy tylko po co

Gość nadirow
dla mnie nie musi w związku być seksu.sam seks oralny mi wystarcza . nawet jest lepszy .

Gość tafana.
Dziewczyno niema szans. ja juz wymiekam powoli bez seksu przy lasce, ostatnio siee nad zdrada zastanawiałem.

dla mnie osobiście nie. chociaż seks w związku nie jest najważniejszy to jednak brakowało by mi tej przysłowiowej kropki nad "i" :) na pewno są takie związki ale moja wyobraźnia nie się tak daleko.

na ogół normalne to jest że kobieta potrzebuje stosunku seksualnego nawet po osiągnięcie orgazmu dla spełnienia się w roli kobiety ale duzo par obawia sie niechcianej ciąży czy chorób wenerycznych i tak ustawiły potrzeby że petting wystarcza

Gość podobna do malinuśki
podnoszę temat

Gość Nanolaser
Ja nie mam zamiaru uprawiać seksu. Też mam odpychające wrażenie. Brzydzę się seksem i nie wiem jak może on sprawiać przyjemność:o

Gość Nanolaser
Wszystkim się cipka podoba a mnie jakoś nic a nic :o Nie wie co mam robić bo laski mi się bardzo podobają z ciałka, lecz kompletnie sex odpada bo wątpie, że sprawia przyjemność