Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingstonytani

OKres-pytanie

Polecane posty

Gość Kingstonytani

Czy osoba która nie miała nigdy okresu może zajść w ciążę ? >

Gość Kingstonytani
Czy jest ktos w stanie odpowiedzieć?

Gość niuniamensfel
Witaj, zależy w jakim jestes wieku i czy przyczyną braku miesiączki są zaburzenia hormonalne i masz np 18 lat, albo więcej , czy jeszcze nie dostałaś pierwszej miesiączki i masz np. 13 lat.

Gość Kingstonytani
Profesor mówił że mówimy tu o dzeiciacch czyli np 12 lat

Jaki Profesor??!!! Miesiączka to nic innego jak złuszczanie endometrium, cykl miesięczny(endometrialny), to nie to samo co cykl jajnikowy. Tak więc odpowiedź brzmi tak . Dziewczynka ,która nigdy nie miała miesiączki może zacząć jajeczkować i zajść w ciążę.

Gość Kingstonytani
A jeśli ma ona np 11 lat ?

Gość a no co Ty
hahah to temn co sie wczoraj pytal czy 11 latka moze zajsc w ciaze robiac loda! hahaha

Gość a no co Ty
moze zostaniesz ojcem a ta mala matka! Juz teraz powiedz rodzicom

Gość Kingstonytani
A czy w teori jest możliwe aby np. 11latka/12 latka zaszła w ciążę ?

Gość a no co Ty
jest możliwe. Sluchaj powiedz jaki jest problem to Ci doradzimy a nie owijaj w bawelne.

Gość Kingstonytani
Problemu nie ma żadnego. Poprostu nikt mi nie robił loda jak to poweidziałeś, ani nic. Ja jutro zdaję test z biologi poolifycytreczytnej. I dlatego mam na ten temat pare pytań. Najbardziej mi ciekawi jedno pytanie które ktos tu kiedys zadał. Jakas dziewczyna dotykała jakiegos faceta i on niemiał wytrysku tylko ślus który wydobywa sie w czasie podniecenia. Potem ona włożyła sobie palca w pochwe. Jeżeli dobrze pamiętam ta dziewczyna miała 11/12 czy 13 lat. Nigdy nie miała okresu. I moje pytanie brzmi czy mogła zajść w ciążę ? Proszę o wypowiedź z sensem

Gość Kingstonytani
Ja wiem ze seks do 16 roku zycia jest karalny

Gość Kingstonytani
Ale jak widac my tu nie mówimy o sexie

Gość a no co Ty
sluchaj zboku albo jestes jakim nierozgarnietym [pedofilem i przedymales jakies dziecko albo jakis gowniarz sie zabawial z kolezanka tak czy siak masz czlowieku nasrane we lbie. Fuj, zglaszam na policje :classic_cool:

Z tego co pamiętam z wykładów z bologii pantograndemetrialnej to w "slus"(pisze się śluz) czyli preejakulat może zawierać i anjczęściej zawiera plemniki, dlatego jeśli dziewczyna ktora będzie się kochała z partnerem i stosowała stosunek rpzerywany ( partner wyjmuje czlonek przed wytryskiem) , a będą to dni płodne w jej cyklu jajnikowym , to prawdopodobieństwo że zajdzie w ciążę jest rzędu 35%. Jeśli dziewczyna ta nie miałą jeszcze miesiączki , ma 11-13 lat to szanse na ciążę spadają. Jeśli wydzielina owa została wprowadzona do pochwy za pomocą palców , to szanse są znikome.

Gość Kingstonytani
Wiec dziekuje takiej odpoweidzi poszukiwałem. Na policje jeżeli checie prosze bardzo zgłaszajcie sobie. Życzę powodzenia. I dziękuję za odpowiedzi. Pedofilme nigdy nie bylem i nie bedę. Seksu ani nic nie uprawialem. Poprstu bylem ciekawy. Dziek za odpowedzi.

Chciałam dodać ,że dzewczynka w wieku 11-13 lat nie jest odpowiednio zbudowana, aby chodzić w ciąży, kończą się one najczęściej cc , wcześniej niż powinny, a dzieci są zdeformowane z powodu niewielkiej miednicy dziecka-matki. Istnieją tabletki po stosunku, które lekarz zapisze na receptę i należy przyjąć 72 godziny po stosunku najpoxniej, przypominam że w tym wieku pacjentka musi iść do lekarza z prawnym opeikunem, a lekarz ma obowiązzek zgłosić sprawę na policję. POZdrawiam

Gość Kingstonytani
A co jest gdy kobieta ma np. 18 lat ?

Gość Kingstonytani
?

Gość jokastaa
a ile masz lat ze zadajesz takie pytania?

Gość proejakulat zawieta jedynie
upośledzone lub martwe plemniki i nie może dosc do zapłodnienia! NIe stwierdzono niegd takiego przypadku.

Gość kikalka
czy z tym preejakulatem to pewne ze nie moze zaplodnic??

Gość Nuik
moja kolezanka chciala sie zapytac, czy zajdzie w ciaze, bo dupa ja swedziala i sobie wlozyla gleboko paec, ma 11 lat i czy zajdzie w ciaze??