Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maajka82

Facet rak, co myslicie?

Polecane posty

Gość Maajka82

Niedawno poznalam pana raka, wczesniej nie spotykalam sie z nikim spod tego znaku. Jakie macie doswiadczenia z rakami? Na co uwazac, co robic zeby wkrasc sie w jego laski?

Gość jednego znałam chytry był
ale ja wiem czy to reguła??

Gość Maajka82
Kurcze wiesz moze i troche by sie zgadzalo, a chodzi Ci o skapstwo tak? A zalet niet?

Gość wawelny
masz w mordę

Gość Maajka82
Hej dziolcha, nie mam zamiaru nikogo szufladkowac, ale wydaje mi sie, ze czesto cechy znakow zodiaku sie zgadzaja i np moje kumpele ryby maja bardzo podobne charaktery i podejscie do zycia. Wiadomo, ze nie sa dokladnie takie same, ale podobienstwo jest widoczne. Dlatego pytam o raka bo moze cos sie da wyluskac z doswiadczen innych dziewuch :)

Gość okjhsw
ale wy jestescie jebniecy widzisz majka tu zeby pogadac normlanie trza natrafic na normalnych ludzi a nie na hołote

Gość Maajka82
przeleciałam już cały zodiak ze dwa razy ale raka jeszcze nie miałam jestem ciekawa jaki on jest w łózko

Gość Maajka82
Chyba tylem :) jak to rak

Gość wawelny
przeleciałam cały zodiak ? chyba odwrotnie

Gość Maajka82
He he podszywie juz Ci mowie, w lozku jest bombowy :P

Gość Maajka82
bedzie brał mnie od tyłu

Gość Maajka82
okhjsw niestety prawda :( myslala, ze ktos sie bedzie chcial podzielic doswiadczeniami a tu tylko banda znudzonych dzieciakow... ech

Maajka82, ja też jestem spod znaku ryb, a jak kiedyś przeczytał jakie to niby ryby są z charakteru to w ogóle to do mnie nie pasowało. A więc zapewniam Cię, że to wszystko zalezy od człowieka, a nie od znaku.

Gość magda em
a jak ugryzie będzie znak :classic_cool:

Gość Maajka82
Dziolcha to moze jestes tym wyjatkiem potwierdzjacym regule :) Moj rak obecny jest przyjazny, towarzyski, ale troche humorzasty... Jak sobie wypije to wychodzi z niego wariat, tanczy i spiewa lol

Gość Maajka82
Ktos jeszcze jakies doswiadczenia z facetem rakiem?

Gość Jaaaaa.....
Moj maz jest rakiem. jest ok. chodz to nie regula. jednak znam kilka rakow i sa podobni z charakteru. nie zadni skapcy.sa troskliwi opiekunczy spokojni uczciwi pracowici szczerzy. biora sobie wszystko do serca. wszystkim sie przejmuja

Gość a dlaczego zaraz
Z [poprzeniej wypowiedzi z moimi objaśnieniami, bo aż sie zaśmiałam jak czytałam: nie zadni skapcy - mój mężus jest skąpy i przez to skąpstwo traci (jest nawet przysłowie, że skąpy dwa razy traci) bo tańsze jednak przeważnie oznacza gorsze .sa troskliwi - owszem, zwlaszcza o swoja dupę się troszczą opiekunczy - ni chooja. To ja musiałam po dzieci zasuwać ciemną nocą jak wracały z wycieczki, bo pan Rak szedł do wyra, bo on przecież musi się wyspać. A to tylko mały przykład. o tym, żeby mnie gdiześ przyholować w nocy też moglam zapomniec. spokojni - jeśli spokojny człowiek klnie i mordę drze, to sie zgadzam. :D uczciwi - jeszcze nie spotkałam wiekszego kręta, w małych i dużych rzeczach pracowici - taaa, w pracy zawodowej może. Po pracy telewizor albo muzyczka i wszystko w dupie. szczerzy - tzw. szczerzy inaczej. :D . biora sobie wszystko do serca. wszystkim sie przejmuja - te dwa łącznie, bo to to samo. Najbardziej sobie biorą do serca, jak ktoś powie im coś niedobrego o onich. Są też wtedy najbardziej wrażliwi, bo jakże to????? Ja zrobiłem coś nie tak????? :D :D :D :D :D :D P.S. Nie cierpię Raków, a znam ich sporo. Wszyscy podobni do mężusia.

Gość hehehehehehehe
bo horoskopy są dla naiwnych

Gość Jaaaaaa......
Do -a dlaczego zaraz! chyba nie potrafisz czytac co? napisalam ze to nie regula. moj maz jest dobry taki jak napisalam a ze twoj jest do du... to nie moj problem. widocznie tak go nauczylas. przykro mi bardzo i nie wyobrazam sobie miec takiego lenia