Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemarzenia

a jakie wy macie marzenia?

Polecane posty

Gość mojemarzenia

Moim marzeniem największym jest, żeby się wyrażać WYSOCE KULTURALNIE. Czyli wszystko nie to co obecnie. Po prostu same poprawne słowa, inteligentne, miłe, kulturalne .... Boże jak ja za tym tęsknię. Za kulturalnymi ludźmi pełnymi dobrych manier, najlepszych. A co mam? A jak ja się wyrażam? Najwyższy stopień chamskiego słownictwa. A najgorsze, ze muszę taka być bo co - zimę spędzę w lesie w paśniku dla krów? Sorry - jeleni. :(

Gość wawelny
bzyknąć pewną Martę

Gość mojemarzenia
hulajnoga - chyba tak sie pisze :o Ale never mind - jak to mawiają Anglicy. ktoś se faknąć jakąś Martę. Ja nie.

Gość mojemarzenia
Sorry nawet bez błędu. Sorry. :(

Gość wawelny
Marty są trudne w bzykaniu zwłaszcza

Gość mojemarzenia
Moim największym marzeniem PATRIOTYCZNYM bo w końcu jestem z Bolszy Polszy jest, żeby ludzie tutaj żyli mniej na taz. KUPIE, a więcej INDYWIDAULANIE. Wtedy , Boże święy, ile ja bym miała mniej kłopotów tu, jak wielu ludzi używałoby raczej mózgu niż uhm uhm uhm ... innych części ich zacnego ciała w celach...intelektualnych. To moje największe marzenie...

Gość mojemarzenia
na tzw. KUPIE. tak miało być. Boże -nic m,nie w Polsce nie wnerwia jak to myślenie KUPĄ. Tragos. :( Może napiszę o tym kiedyś piosenkę? Kto wie... Nie myśl kupą Nie myśl kupą już myśl proszę raczej dupą ale błagam nie myśl kupą. Bo nie.

Gość a moje marzenie to
chciałabym chodzic z Damianem, chłopakiem którego odtraciłam, a teraz zrozumiałam ze ja cos do niego.. a on oczywiscie znalazł sobie dziewczyne. ehh Chciałabym znalezc prace:) Chciałabym zdac mature:) chciałabym byc pewniejsza siebie. chciałabym miec kase(wygrana w totka) chciałabym byc pełna enrgii i napiewac optymizmem Chciałabym uszczesliwiac moich bliskich :) Chciałabym zapisac sie na kurs tanca Kiedys to osoiagne bo marzenia sa po to zeby je spełniac:P

Gość mojemarzenia
już myśl swoją własną dupą raczej ale nie myśl kupą, nie myśl kupą. KURDE!!! Bo to raz - odmóżdża, a dwa to jest UNFAIR w najwyższym stopniu. Tak sie nie robi. Jakiś zajazd. Debile powalone w łeb :( CHAMY po porstu. Chamstwo sie wtedy szerzy przy ogólnym odmóżdżeniu.!!! Sorry za literówki - piszę szybciej niż myślę...

Gość mojemarzenia
Najcenniejsze w życiu w najwyżzej kulturze świata Ostatnio jest INDYWIDUALNE MYŚLENIE W WYSTARCZAJĄCYCH WARUNKACH MATERIALNYCh ( do którego się uczciwie dochodzi!!) Moje zdanie. A Mickiewicz chamem nie był bo by go z Sorbony wyrzucili. A tak? W Paryżu wykładał. A wy? Tylko okradać umiecie stare panne biedne. Ale rycerze. Szlachta. gnoje! :(

Gość naczelniczka państwa
Moim największym marzeniem jest stanąć na czele Narodu Polskiego. Pod Polskim przywództwem zjednoczyć Słowian. Jako Naczelnik Państwa stanąć na czele Rzeczpospolitej Wszechsłowiańskiej. A potem poprowadzić Zjednoczonych Słowian do zwycięstwa w walce o podbój świata, podbić Europę, Azję, Afrykę, Antarktydę, obie Ameryki. Po tych zwycięstwach koronować się na Cesarzową Wszechsłowian i założyć dynastię cesarską. Obywatelami Rzeczpospolitej Wszechsłowiańskiej byli by wszyscy Słowianie, ludy podbite byłby niewolnikami Słowian. Każdy Słowianin miałby grupę niewolników która by na niego pracowała, żaden Słowianin nie musiał by osobiście pracować, u steru władzy Rzeczpospolitej Wszechsłowiańskiej stali by Polacy. A i obywatelami byli by też nasi bratankowie Węgrzy, którym przyznano by tytuł Honorowych Słowian.

Gość mojemarzenia
do których się uczciwie dochodzi - tak miało być. TAM - TAk.

Gość mojemarzenia
Ale Ty nigdy nie spełnisz swoich marzen bo jesteś na to ZA GŁUPIA. I tyle. Raz tylko wygrałaś z Niemcami pod Grunwaldem. Bo stosowali twoją taktykę. A tak to z nikim nie wygrałaś inaczej niż CUDEM. No to wielu cudów Ci życzę. Bo nie sądzę , że nastąpią.

Gość mojemarzenia
Polska - cud wygranej... bez cudu ani rusz...

A no i należało by też przeprowadzić reslawizację Rumunów, bo to też są Słowianie, tylko im się coś pojebało i od XVII wieku zaczęli się romanizować.

Gość ja juz niczego innego nie chce
tylko zniknac :(

Gość mojemarzenia
Ale twoje marzenie jest NIEREALNE. Na szczęście. Słowianie są głupi. Jedynie, że mają język. Za bardzo sie gżą , żeby coś osiągnęli więcej niż ...kolejne gżenie sie. Wystarczy spojrzeć na Mickiewicza. Jedno wielkie gżenie się. I złodziejstwo. Bez przesady.

-> mojemarzenia " Polska - cud wygranej... bez cudu ani rusz..." i kto tu na co jest zagłupi, stul pysk wrogi elemencie! Tacy jak ty to zakała społeczeństwa. Powinno się was poddawać utylizacji!

Gość mojemarzenia
Mickiewicz akurat nie kradł - ADAM. Ale inni? No i tyle. A największą zakałą panstwa jest ty naczelniczko. Jesteś GŁUPKIEM PO PROSTU. I tyle :(

wypierdalaj wrogi elemencie!

Gość mojemarzenia
Ale jakby nie ta Sorbona to też marnie resztę widzę, nie? A zresztą... a Polacy nie umieją wygrać NICZEGO. Sprzedawczyki. Kto w ogóle wymyślił ten język polski. Chyba się kurwa mać nudził czy co? Pewnie ten cały Mickiewicz chuj jebany to wymyslił jak sie schlał. :(

Gość mojemarzenia
Słowianie sa głupsi nawet od Murzynów, najlepszym dowedem tego jestem ja, najbardziej to lubię jak mnie bracia w dupę ruchaja sprawia mi to ogromną przyjemność, oni mają takie ogromn penisy

Gość mojemarzenia
Zamiast se zrobić 12 dzieci to on wymyślił jakieś chujstwo po polsku. I wszyscy do dziś to czytają i się onanizują. Językowo oczywiście. Ich wiagra to jest.

Gość mojemarzenia
Mój tatat też ma dużego penisa, ale nie lubię jak mnie rucha w dupę, nie wiem czemu ale jakoś wolę penisy moich braci w swoim odbycie, ale penisa taty bardzo lubię ssać, jest taki pyszny ma smak maminej kupy, najbardziej to lubię jak tata mamę w dupę zerżnie i potem lubię zlizywac maminy kał z jego penisa

Gość mojemarzenia
ni e podszywaj się pode mnie czerwona pało. Boże - nie wiem co myśleć o Słowianach. Są jacyś tacy... w lesie żyją. W leśnych domkach. Wierzą w Swiatopełka. Tacy byli 1000 lat temu. Czy coś się zmieniło. Ochrzcili sie. No to musieli brudni być bo w sumie do dziś na tym koniec. Dla wielu.

Gość mojemarzenia
Słowianie nawet do ustępu chodzą kupą. W polskiej szkole często 2 dzieci zgłasza się na lekcji by wyjśc do toalety. Jedna mówi wtedy "Czy mogę się iść załatwić? " a koleżanka czy kolega idzie w celu tzw. POTRZYMANIA DRZWI. To bardzo popularny zwrot w Polsce - chodż ze mną do kibla i potrzymaj mi drzwi. Gdzieś indziej tego nie ma chyba, nie?

Gość mojemarzenia
Mnie się wydaje, że to prastary słowieński zwyczaj jest jak w nocy ktoś wychodził na coś, to musiał budzić drugą osobę, ta pilnowała żeby jakieś zwierzę nie czatowało i nie odgryzło czegoś tam. tej pierwszej. I stąd do dziś "chodż i potrzymaj mi drzwi w ubikacji". No bo niby skąd, nie?